Russian Lips på Lounes

På Lounes i Stockholm är vi specialiserade på den moderna och eftertraktade Russian Lip Tekniken. Denna teknik är inte bara en trend inom estetik utan en konstform som syftar till att skulptera läpparna för att ge dem en mer definierad och naturlig look, vilket skiljer sig från den traditionella läppförstoringen.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Russian Lip Tekniken: Skapa Kontur och Definierade Läppar

Russian Lip Tekniken är en unik metod som fokuserar mer på att skapa skarpa konturer än att bara ge volym. Genom denna teknik uppnår vi en mer framträdande amorbåge och en väldefinierad läpplinje, vilket resulterar i en subtil, men ändå markant, förbättring av läpparnas utseende. Läpparna blir mindre putiga jämfört med traditionella metoder, men erhåller en skarp och tydlig profil som framhäver deras naturliga skönhet.

Vad du kan förvänta dig vid ditt besök på Lounes för Russian Lips

Inför Behandlingen:

Förberedelse är nyckeln till en lyckad behandling. Vi rekommenderar att du:

  • Informerar oss om eventuella medicinska tillstånd eller allergier.
  • Undviker alkohol, blodförtunnande mediciner och smink på behandlingsdagen.
  • Inte genomgår behandling om du har aktiva infektioner, är gravid eller ammar.
Under Behandlingen:

En session med Russian Lip Tekniken tar ungefär 15 minuter. Vi använder lokalanestesi för att maximera din komfort. Fyllmedlet som injiceras innehåller också bedövningsmedel, vilket gör proceduren så smärtfri som möjligt.

Efter Behandlingen:

Efter din behandling kan du uppleva mild rodnad, svullnad eller blåmärken. Dessa är normala och tillfälliga reaktioner. Vi rekommenderar att du:

  • Undviker direkt solljus, värme och tung träning i några dagar.
  • Inte rör vid eller applicerar smink på de behandlade områdena direkt efter behandlingen.
Resultat och Långsiktighet:
  • Svullnaden i läpparna efter behandlingen varar i ungefär 10 dagar, varefter du kan se det slutgiltiga resultatet. Effekten av en Russian Lip-behandling kan variera mellan individer, men med påfyllning inom 2 månader kan resultatet hålla mellan 12 till 18 månader.

Varför välja Lounes för din Russian Lip Tekniken?

Expertis

Vi på Lounes har djupgående kunskap och specialisering i Russian Lip Tekniken, en avancerad metod som kräver precision och skicklighet.

Personlig service

Varje behandling anpassas efter individens unika ansiktsstruktur och önskemål.

Säkerhet och kvalitet

Vi använder endast godkända och säkra produkter för att garantera de bästa resultaten

Russian Lips hos Lounes

Låt oss på Lounes hjälpa dig att uppnå det där perfekt skulpterade och naturliga utseendet som Russian Lip Tekniken erbjuder. Besök vår klinik i Stockholm och låt dina läppar bli det vackra fokus de förtjänar. Se våra före och efter bilder på vår hemsida och sociala medier för att få en bättre uppfattning om vad du kan förvänta dig av behandlingen. Låt dina läppar tala för sig själva med en diskret men distinkt förändring som bara Russian Lip Tekniken kan ge.

Andra är även intresserade av

Fillers i näsan
Fillers i näsan blir allt mer populärt vilket inte är konstigt då det är ansiktets mest centrala del. En näsa ska man vara stolt och nöjd över. Tycker man att sin näsa är för platt, bred eller assymetrisk kan fillers i näsan vara ett bra alternativt för att korrigera så man känner sig stolt. Du kan även göra fillers om du har en knöl eller en sluttande nästipp.
July 7, 2022
Forma din käklinje med fillers
Fyllmedel för käklinjen är tillverkade av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i huden. De går till så att injektören injicerar fillers i käken för att ge mer volym och definition. Kan även tillverkas av andra material, bland annat kalciumhydroxylapatit och polymjölksyra.
June 21, 2022
Vad är fillers?
Fillers används ofta för att förbättra utseendet genom volymförändring eller för att minska rynkor i ansiktet. Man injicerar fyllmedlet i områden som behöver förbättras, till exempel kinderna, läpparna och käklinjen. Här får du läsa om vad fillers egentligen är för något, hur en behandling går till och vilka biverkningar som finns.
August 26, 2022
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.