Utbilda dig hos oss

Vår största och främsta ambition är att hela tiden ligga i framkant kring nya tekniker, behandlingar och produkter – allt för att du som kursdeltagare ska få möjligheten att ta del av det absolut senaste i marknaden.

Trådlyft - Avancerad

Trådlyft – Avancerad är en vidareutbildning för dig som redan utför enklare trådlyft behandlingar. Trådlyft är en skonsam metod utan knivar som ger ansikte eller kropp ett lyft. Kursen innehåller högsta kvalitet gällande kursinnehåll, material och pedagogik. Du får en grundläggande teori som därefter följs av en hands-on praktikdel där du får behandla en modell under handledning av en erfaren kursledare. Trådlyft- Avancerad är en förberedande kurs för att ta emot och behandla klienter direkt efter avslutad utbildning.

Trådlyft

Trådlyft – Grundkurs är en basutbildning för dig som vill lära dig icke kirurgiskt ansiktslyft med hjälp av trådar. Trådlyft är en skonsam metod utan knivar som ger ansikte eller kropp ett lyft. Kursen innehåller högsta kvalitet gällande kursinnehåll, material och pedagogik. Du får en grundläggande teori som därefter följs av en hands-on praktikdel där du får behandla en modell under handledning av en erfaren kursledare. Trådlyft-Grundkurs är en förberedande grundkurs för att ta emot och behandla klienter direkt efter avslutad utbildning.

PRP

Platelet-Rich Plasma, även kallat PRP, är en behandling som kan ge flertal olika resultat beroende på syftet med behandlingen. Ofta utförs behandlingen i hårbotten för att stimulera döende hårceller och motverka håravfall, men den kan också utföras för att motverka hudproblem och som ett alternativ på hudföryngring.

Laser

Kursen består av två delar. Den inleds med grundläggande teori som därefter följs upp av hands-on praktik där du som kursdeltagare måste medföra egen modell. Du kommer att få behandla medförande modell på olika delar av kroppen under handledning av erfaren kursledare. Permanent hårborttagning med laser- grundkurs är en väl förberedande kurs för att kunna ta emot och behandla klienter direkt efter avslutad utbildning.

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.