Gummy Smile

Behandla Gummy Smile med Botox och Fillers i Stockholm

Botoxbehandling, Botox-Neurotoxin är ett muskelavslappnande medel som injiceras i den simulerade muskeln nedan med en mycket tunn nål. Det är en av de vanligaste behandlingarna för rynkor och fina linjer i världen.

Fina linjer och rynkor uppstår på grund av ansiktsrörelser, ålder etc. resultatet gör att rynkorna och dem fina linjerna Blir mindre märkbara, och de försvinner nästan helt i de flesta behandlingar.

Resultaten efter en botox behandling kan synas efter några dagar men slut resultatet är synliga efter ca två veckor och varar upp till 6 månader.

Behandlingen utförs av legitimerad personal – Stockholm Botox

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Vad är ett Gummy Smile?

Ett "gummy smile" eller tandköttsskratt, uppstår när en betydande mängd av tandköttet i överkäken blir synligt när man skrattar. Detta kan ofta leda till att personen känner sig självmedveten om sitt leende.

Orsaker till Gummy Smile

Detta fenomen beror oftast på en överaktiv muskel ovanför läpparna som drar i överläppen uppåt. Många är inte medvetna om att detta tillstånd kan korrigeras på ett enkelt och effektivt sätt med hjälp av estetiska behandlingar.

Behandling med Botox

Genom att injicera Botox, en muskelavslappnande behandling, minskar aktiviteten i den överaktiva muskeln. Detta leder till att läppen positioneras lägre och täcker mer av tandköttet, vilket minskar synligheten av ett gummy smile.

Kombinationsbehandling med Fillers

För att ytterligare förbättra leendet och dess proportioner kan Botox-behandlingen effektivt kombineras med fillers. Fillers ger inte bara läpparna extra volym utan kan också hjälpa till att balansera läpparnas position i förhållande till tandköttet. Denna kombinationsbehandling är särskilt användbar för de som inte bara vill minska synligheten av tandköttet men också önskar ett fylligare och mer definierat leende.

Effekter av Behandling för Gummy Smile

Effekten av en behandling för gummy smile är ofta omedelbar och märkbar. Efter behandlingen kommer människor i din omgivning att fokusera mer på dina vackert formade läppar än på tandköttet. Detta ger dig friheten att le och skratta utan hämningar, vilket kan ha en djupt positiv inverkan på både ditt sociala liv och självkänsla.

Att korrigera ett gummy smile med Botox och fillers i Stockholm är en snabb, säker och effektiv metod för att återfå självförtroendet och njuta av ett frigjort och strålande leende.

Är du redo att transformera ditt leende?

Kontakta oss för en konsultation och ta det första steget mot ett mer självsäkert och strålande leende. Våra experter är här för att hjälpa dig uppnå ditt estetiska mål med skräddarsydda lösningar för just ditt leende.

Andra är även intresserade av

Radiesse
Radiesse är ett dermal fyllmedel som man använder för att ge huden mer volym. Det kan användas för att fylla ut rynkor, fylla på läpparna samt förbättra utseendet på ärr. Radiesse tillverkar man av kalciumhydroxylapatit, som är ett ämne som finns naturligt i kroppen.
June 29, 2022
Allt du behöver veta om nasolabialveck
Nasolabialveck är de linjer som löper från näsans hörn till munnen. I denna artikeln kommer vi att diskutera allt du behöver veta om nasolabialveck – Vad som orsakar dem, hur man behandlar dem och mycket mer!‍
July 26, 2022
Vad är fillers?
Fillers används ofta för att förbättra utseendet genom volymförändring eller för att minska rynkor i ansiktet. Man injicerar fyllmedlet i områden som behöver förbättras, till exempel kinderna, läpparna och käklinjen. Här får du läsa om vad fillers egentligen är för något, hur en behandling går till och vilka biverkningar som finns.
August 26, 2022
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.