HarmonyCA - Stockholm

En “Allt-i-ett”-behandling som erbjuder skarpare käklinjer, bättre hudspänst, och reducerar sura mungipor och påsar under ögonen – allt på en och samma gång.

Upplev fördelarna med både HA-filler i kombination med kalciumhydroxylapatit (CaHA). Detta är behandlingen som ger allt i ett och som endast behöver utföras en gång per år. Ett snabbt ansiktslyft utan kirurgi som bara blir bättre med tiden!

Behandlingen utförs av legitimerad personal

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Estetiska Behandlingar Evolution:

Tack vare vetenskaplig innovation har estetiska behandlingar utvecklats från enkla fyllmedel till avancerade, dubbelverkande lösningar. HarmonyCa står i spetsen för denna utveckling, erbjuder en kombinerad lösning som inte bara förbättrar direkt utan också arbetar på lång sikt.

Vad sätter HarmonyCa apart?

Genom att integrera HA och CaHA i en enda behandling, erbjuder vi på Lounes en unik möjlighet att inte bara se omedelbara förbättringar men också njuta av långvariga fördelar genom naturlig kollagenstimulering. Vår behandling kombinerar HA:s omedelbara volymgivande och hydrerande effekter med CaHA:s förmåga att gradvis stimulera kroppens egen kollagenproduktion. Detta resulterar i en omfattande förbättring av hudens kvalitet och utseende.

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ-sektion där du hittar svar på vanliga frågor.

Fördelar med HarmonyCA

Förbättrad käklinje och hudelasticitet: Denna behandling lyfter ansiktet helt utan kirurgi och på bara 10 minuter hos Lounes. Med HarmonyCas egenskaper reduceras nasolabiala veck och marionettlinjer samtidigt som käklinjen blir mer definierad. Huden blir fastare och fina linjer minskar eftersom kollagenproduktionen stimuleras under en längre tid tack vare CaHA.

Långvariga resultat: Till skillnad från traditionella fyllmedel erbjuder HarmonyCa-resultat som inte bara är synliga omedelbart men också förbättras över tid, tack vare den gradvisa kollagenstimuleringen. Resultaten är omedelbara men förbättras successivt för varje månad som går, tack vare produktens långtidsverkande egenskaper. Normalt räcker en behandling per år (i vissa fall två). Behandlingen ger ett lyft utan ökad volym men kan kombineras med andra fillerbehandlingar för ytterligare volym.

Andra är även intresserade av

Botox under ögonen
Känner du dig trött och spänd runt ögonen kan botox vara lösningen för dig. Botox främsta syfte är att få en muskelavslappnande effekt och därav behandla rynkor samt linjer runt ögonen. Det man gör är att man injicerar medlet i mycket små doser med en tunn nål för att blockera nervimpulsen och därmed minska rynkorna och muskelsammandragningarna.
June 9, 2022
Fillers i näsan
Fillers i näsan blir allt mer populärt vilket inte är konstigt då det är ansiktets mest centrala del. En näsa ska man vara stolt och nöjd över. Tycker man att sin näsa är för platt, bred eller assymetrisk kan fillers i näsan vara ett bra alternativt för att korrigera så man känner sig stolt. Du kan även göra fillers om du har en knöl eller en sluttande nästipp.
July 7, 2022
Förståelse av PRP för Hår: En Effektiv Lösning för Hårväxt Introduktion
Håravfall är en vanlig oro som många individer står inför, vilket påverkar självkänsla och förtroende. I jakten på att återfå ett fylligt hår har olika behandlingar uppstått, och en lovande lösning är Platelet-Rich Plasma (PRP)-terapi. I denna bloggpost kommer vi att fördjupa oss i världen av PRP för hår och utforska dess effektivitet för att främja hårväxt.
December 8, 2023
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.