Lounes Läppförstoring

Hos Lounes förstår vi att ett leende är mer än bara ett uttryck; det är en reflektion av din självsäkerhet och ditt välbefinnande. Med detta i åtanke erbjuder vi läppförstoring i Stockholm som ger mer än bara fylliga läppar. Våra behandlingar är designade för att inte bara ge volym utan också att förbättra läpparnas symmetri och konturer, vilket ger ett harmoniskt och naturligt vackert leende.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Läppförstoring på Lounes: Mer än bara volym

Läpparna är som stjärnor på ansiktets himmel – de glänser och drar till sig uppmärksamhet! Att ha naturligt vackra och välformade läppar, med precis lagom mycket fyllighet, är som magneter för blickar och förknippas med skönhet, kvinnlighet, och ungdom.

På Lounes använder vi endast premium fillers för att säkerställa att varje läppförstoring i Stockholm inte bara uppfyller utan överträffar våra klienters förväntningar. Vi strävar alltid efter att återskapa och förstärka naturliga konturer samtidigt som vi bevarar den unika identiteten hos varje individ.

Säkerhetstips inför din läppförstoring

  • Välj en kvalificerad klinik: Kontrollera att kliniken och dess behandlare har rätt utbildning och certifiering. Det är viktigt att behandlare kan hantera eventuella komplikationer, som akut allergiska reaktioner.
  • Fråga om produkten: Det är viktigt att veta vilken typ av fillers som används. Undvik permanenta fillers eftersom dessa kan vara svåra att korrigera om du inte är nöjd med resultatet.
  • Kostnaden reflekterar ofta kvaliteten: En låg kostnad kan indikera att billiga material används eller att behandlaren saknar nödvändig utbildning.

Vad du kan förvänta dig av din läppförstoring

Professionella och erfarna behandlare

Alla våra behandlare är fullt legitimerade läkare, sjuksköterskor eller annan medicinsk personal med år av erfarenhet. Detta garanterar att du är i säkra händer, både när det gäller behandlingens utförande och vid eventuella komplikationer.

Kvalitet och säkerhet

Vi använder endast välrenommerade fillers såsom Teosyal, Juvederm och Revolax, vilka är kända för sin säkerhet och effektivitet. Dessa produkter är baserade på Hyaluronsyra, ett ämne som naturligt finns i kroppen och som bidrar till fukt och volym.

En behandling skräddarsydd för dig

Vi tar oss tid att förstå dina unika behov och önskemål. Under en konsultation diskuterar vi vad du önskar uppnå med din läppförstoring, och baserat på detta planerar vi en behandling som är skräddarsydd för dig.

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ-sektion där du hittar svar på vanliga frågor.

Viktig information till nya kunder

Som ny kund bör du ha utfört en konsultation hos Lounes 48 timmar innan din bokade behandling samt tillåtit hela tidsperioden löpa ut innan påbörjad behandlingen kan utföras. Din konsultation och botox kostnad kan utföras digitalt genom att kontakta oss via info@lounes.se

Att tänka på innan
  • Du ska inte vara gravid eller amma.
  • Undvik att använda magnecyl eller Ipren.
  • Du bör inte ha infektion, feber, herpes eller fysiskt obehag.
  • Du ska inte bada, bada eller träna samma dag.
  • Exfoliera eller massera inte det behandlade området.
  • Inget smink ska användas under de första 5 timmarna.
  • Undvik aktiviteter som kan orsaka rödare hud
Att tänka på efter

När behandlingen är över kan du känna lite smärta efter behandlingen och behandlingsområdet kan svullna.

Området kan kännas lite bedövat och huden kan se lite röd och inflammerad ut. Detta försvinner normalt inom några timmar. Det kommer att ta cirka 3-5 dagar innan du märker att effekten gradvis kommer att dyka upp och gradvis öka på 10-14 dagar. På den 14: e dagen kommer du att se fullständiga resultat. Vi ordnar vanligtvis ett återbesök för dig efter 14 dagar för att förstå situationen och om ytterligare behandling behövs. Det är viktigt att komma ihåg att den terapeutiska effekten som uppnås med hjälp av muskelavslappnande medel inte är permanent. Resultatet kommer att återställas inom 3-6 månader, beroende på livsstil.

Hur effektiv är behandlingen?

Injektionsterapi med muskelavslappnande medel är en enkel behandling. Innan din första påfyllningsbehandling måste du först besöka vår klinik för att träffa din Injektions behanldare för konsultation. Där kommer ditt tillstånd att utvärderas och du får information om behandlingen. En behandling tar cirka 30 minuter och du kan fortsätta dagen som vanligt direkt efter behandlingen. Först genomför vi en utvärdering och konsultation av dina önskemål och preferenser.Du som kund skriver på samtyckesformuläret därefter rengör och desinficera vi injektionsstället. Själva injektionsprocessen är mycket snabb. Resultaten av muskelavslappnande behandling är synliga inom 3-14 dagar efter utförd behandlingen.

Sidoeffekt

Små blåmärken kan dyka upp och uppträda i behandlingsområdet. Biverkningar av muskelavslappnande behandling är mycket sällsynta. Om biverkningar uppstår är de lokala och är alltid kortlivade.

Gör behandlingen ont?

Omedelbart efter behandlingen kan du komma att känna en viss smärta, vara svullen i behandlingsområdet. Det behandlande området kan kännas lite bortdomnat och huden kan se lite röd och irriterad ut. Även detta försvinner inom några timmar. det dröjer ungefär 3 – 5 dagar innan du märker av effekten som kommer smygande och ökar gradvis i 10–14 dagar. Dag 14 ser du slutresultatet. Vanligtvis bokar vi in dig på ett återbesök efter 14 dagar för att se hur det ser ut och om behandlingen behöver kompletteras.Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av Botox inte är permanenta och återgår till det normala tillståndet inom 3-6 månader beroende på livsstil.

Hur går behandlingen till?

Vid din bokade Botox behandling får du träffa din injektionsbehandlare och genomgå en noggrann konsultation om dina önskningar och information om behandlingen. Själva injektionsprocessen går mycket snabbt och efter injektionerna tvättas det behandlade området av. Resultatet av behandlingen syns inom 3-14 dagar.

Varför välja Lounes för din läppförstoring?

Vi på Lounes är stolta över att ha behandlat över 10,000 läppar, vilket har gett oss en unik expertis inom området. Vi erbjuder en service där varje läppförstoring i Stockholm är skräddarsydd för att uppnå de bästa resultaten, med fokus på naturlighet och symmetri.

Varje behandling är en konstform där vi strävar efter perfektion, och din tillfredsställelse är vår främsta prioritet.

Andra är även intresserade av

Allt du behöver veta om nasolabialveck
Nasolabialveck är de linjer som löper från näsans hörn till munnen. I denna artikeln kommer vi att diskutera allt du behöver veta om nasolabialveck – Vad som orsakar dem, hur man behandlar dem och mycket mer!‍
July 26, 2022
Framhäv Dina Kurvor: Allt Du Behöver Veta om Butt Lift-behandlingar med Hyacorp Filler
Drömmen om en fylligare och mer välformad rumpa har lett till ökad efterfrågan på effektiva estetiska procedurer. På Lounès erbjuder vi butt lift-behandlingar med Hyacorp Filler för att förbättra dina kurvor och skapa en harmonisk silhuett. I denna bloggpost kommer vi att utforska allt du behöver veta om denna innovativa procedur.
January 1, 2024
Att behandla erektil dysfunktion
Erektil dysfunktion även kallad ED är en oförmåga att få tillräckligt hård erektion för samlag och/eller inte klarar av att behålla erektionen tillräckligt länge. Oförmåga att upprätthålla erektion för tillfredställande sexuell aktivitet. Det drabbar många män nån gång under livet. Så hur kan man behandla detta tillstånd?
February 24, 2023
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.