Bekämpa Håravfall med PRP

En Banbrytande Lösning för Hårhälsa

Håravfall är en utmaning som många står inför, och på Lounés erbjuder vi en banbrytande lösning: Platelet Rich Plasma (PRP).

Denna teknik, som har varit ledande i USA och nu har nått Stockholm, är ett kraftfullt verktyg för att stimulera hårväxt och förbättra hårkvaliteten.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Varför PRP hos Lounés är Unikt:

  • Högsta Koncentrationen av PRP: Vi använder Cellenis PRP-system, känt för sin exceptionellt höga koncentration av blodplättar, vilket säkerställer effektivitet och optimala resultat.
  • Effektiv Reduktion av Röda Blodkroppar: Vår avancerade teknik reducerar röda blodkroppar med upp till 100%, vilket minskar risken för oönskade reaktioner och fokuserar på de komponenter som är mest gynnsamma för hårväxten.
  • Neutralt pH-värde för Minskad Smärta: Vi prioriterar din komfort genom att använda ett neutralt pH-värde, vilket minimerar obehag under behandlingen och säkerställer en positiv upplevelse.
  • Unik Rörstorlek för Anpassningsbarhet: Med våra tuber har vi möjlighet att producera både en större mängd PRP och öka koncentrationen av blodplättar för att skräddarsy behandlingen efter dina individuella behov.
  • Högsta Säkerhetsstandard med Vakuumförseglade Tuber: Din säkerhet är vår prioritet. Varje tub är vakuumförseglad för att minimera risken för kontaminering och säkerställa att behandlingen är steril och säker.

Varför Välja Lounés för din PRP-behandling?

Med vårt dedikerade team av professionella och vårt fokus på kvalitet och säkerhet, kan du lita på att du får den bästa möjliga vården hos Lounés. Vi är stolta över att erbjuda premiumbehandlingar som inte bara förbättrar din hårhälsa, utan också stärker din självkänsla.

Erbjudanden hos Lounés:

PRP-behandling för Håravfall:

En effektiv metod för att bromsa håravfallsprocessen och främja ny hårväxt.

PRP för Ansikte och Skägg

Förbättra hudens kvalitet och stimulera tillväxten av tjockare skägg.

Professionellt Team

Våra erfarna specialister är här för att vägleda dig genom varje steg av behandlingen.

Vanliga Frågor om PRP-behandlingar för Håravfall

Välkommen till vår FAQ-sektion där du hittar svar på vanliga frågor.

Är resultatet av PRP-behandlingar för håravfall permanenta?

Håravfall är ofta en progressiv process, och även om PRP-behandlingar kan vara effektiva för att stimulera hårväxt och minska håravfall, kan upprepade behandlingar behövas för att upprätthålla resultaten.

Har PRP-behandlingar för håravfall några biverkningar?

Behandlingarna anses vara säkra eftersom de använder patientens eget blod, men vissa kan uppleva milda reaktioner såsom ömhet eller svullnad vid injektionsställena.

Är PRP-behandlingar för håravfall effektiva för alla typer av håravfall?

Behandlingarna kan vara effektiva för olika typer av håravfall, inklusive manligt och kvinnligt mönsterhåravfall samt alopecia

Kontakta oss idag!

Boka en tid för en konsultation och upptäck hur PRP-behandlingar hos Lounés kan transformera din hårhälsa och stärka din självkänsla. Låt oss tillsammans arbeta mot ett friskare och fylligare hår! Kontakta oss idag för att komma igång med din PRP-behandling hos Lounés. Ditt hår förtjänar det bästa, och det är precis vad vi erbjuder.

Andra är även intresserade av

Varför får man rynkig hals och hur behandlar man det?
Att få en rynkig hals är en vanlig och naturlig kroppsförändringar som kan uppstå vid åldrande eller solskador. Medans vissa accepterar åldrandet så finns det andra som tycker det är väldigt frustrerande. Nedan kan du läsa om orsakerna till rynkig hals och de olika behandlingsalternativ som finns tillgängliga för dig.
August 23, 2022
Hur får man bort mörka ringar under ögonen?
Har du mörka ringar under ögonen? Får de dig att se trött och äldre ut än du egentligen är? Om så är fallet, oroa dig inte – du är inte ensam! I den här artikeln kommer vi att diskutera de olika orsakerna till mörka ringar, samt några av de bästa sätten att bli av med dem. Vi kommer också att ge några tips om hur du kan förhindra att de uppstår i framtiden. Så läs vidare för att lära dig mer!
July 21, 2022
Ta bort pigmentfläckar
Har du några mörka fläckar på huden som du vill bli av med? Pigmentfläckar kan vara charmiga, men de kan också vara pinsamma och ge dig dåligt självförtroende. I den här artikeln kommer vi att diskutera de bästa metoderna för att ta bort pigmentfläckar. Vi kommer att täcka både huskurer och professionella behandlingar. Så oavsett om du vill ta bort dina pigmentfläckar på naturlig väg eller med hjälp av en professionell klinik ger vi dig våra bästa tips nedan.
August 12, 2022
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.