Tear Trough Filler

På Lounes Kliniken i Stockholm specialiserar vi oss på att försköna och återställa ungdomlig spänst genom avancerade estetiska behandlingar. En av våra mest populära behandlingar är Tear Trough filler, som effektivt minskar mörka ringar och håligheter under ögonen. Med vår expertis och noggrannhet erbjuder vi en behandling som inte bara förbättrar ditt utseende utan också stärker ditt självförtroende.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Vad är Tear Trough Filler?

Tear Trough filler är en estetisk behandling där hyaluronsyra används för att fylla ut fördjupningar under ögonen. Denna behandling kan dramatiskt minska intrycket av trötthet och åldrande genom att återställa volymen och reducera mörka skuggor. Vid Lounes Kliniken använder vi endast Redensity II, en filler speciellt framtagen för det känsliga området runt ögonen. Den är känd för sin säkerhetsprofil och förmåga att ge ett naturligt och hållbart resultat.

Filler för tear trough

Redensity II är en filler som särskilt utformats för att behandla det känsliga området runt ögonen. Den erbjuder en naturlig och långvarig lösning för att minska mörka cirklar och skuggor under ögonen. En av fördelarna med Redensity II är dess minskade risk för svullnader jämfört med andra fillers på marknaden. Dess unika formulering innehåller inte bara hyaluronsyra utan också naturliga ämnen som aminosyror, vitaminer och mineraler, vilka vanligtvis minskar i produktionen i kroppen med åldern.

Varför välja Tear Trough-behandling på Lounes Kliniken?

  • Expertis och erfarenhet: Vårt team består av certifierade och auktoriserade experter med djupgående kunskap i fillerbehandlingar.
  • Individuell konsultation: Vi inleder alltid med en personlig konsultation för att förstå dina behov och önskemål.
  • Naturliga resultat: Vår teknik fokuserar på att ge dig ett vaket och ungdomligt utseende utan att förändra ditt ansikts naturliga drag.

Resultat och fördelar

  • Omedelbara förbättringar: Du kommer att märka en betydande skillnad direkt efter behandlingen.
  • Ingen återhämtningstid: Behandlingen kräver ingen konvalescens, så du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt.
  • Långvariga effekter: Resultatet kan variera mellan sex till tolv månader, beroende på individuell hudtyp och livsstil.

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ-sektion där du hittar svar på vanliga frågor.

Varför kan området under ögonen se håligt och trött ut?

Området känd som "tårdiken" under ögonen kan uppvisa fördjupningar som ofta blir mer uttalade med åldrande på grund av reducerad fettvolym. Detta område, även kallat tear trough på engelska, ligger över kindbenen och kan med tiden ge ett trött och åldrat intryck. När fettet minskar blir blodkärlen under ögonen mer synliga, vilket förstärker skuggningen.

Hur går en behandling till?

En tear trough-behandling inleds med en konsultation där vi utforskar dina behov och besvarar alla frågor för att säkerställa att du känner dig helt trygg. Behandlingen utförs sedan vid ett senare tillfälle och är vanligtvis snabb och inte smärtsam.

Hur blir resultatet av tear trough med fillers?

Efter en behandling med tear trough ser du vanligtvis en omedelbar och betydande förbättring. Dina ögon ser yngre och mer levande ut, och du upplever ett piggare och mer utvilat utseende. Resultatet håller i allmänhet mellan sex till tolv månader innan det kan vara dags för en påfyllning. Majoriteten av våra klienter upplever en betydande förbättring och känner sig betydligt piggare och fräschare.

Att tänka på före behandling

Inför din behandling är det viktigt att undvika blodförtunnande läkemedel och att du inom behandlingsområdet är frisk, det vill säga att inga hudutslag finns. Behandlingen passar inte för dig som är gravid eller ammande.

Vad du kan förvänta dig efter behandlingen

Efter behandlingen är det viktigt att följa våra råd för att maximera resultatet och minimera risker. Undvik kraftig fysisk aktivitet och exponering för hög värme (som bastubad) under de första 24 timmarna. Det är också viktigt att inte massera det behandlade området för att säkerställa att fillern stabiliseras korrekt.

Prisinformation och bokning

Upptäck mer om priset för en Tear Trough behandling och hur du kan boka en konsultation genom att besöka vår webbplats.

Är du intresserad av en Tear Trough i Stockholm?

Du är hjärtligt välkommen till oss på LOUNES Kliniken. Vi är specialister inom området och har omfattande erfarenhet av olika typer av fillersbehandlingar. På vår klinik i Stockholm kan du enkelt boka tid för tear trough-behandling.

Andra är även intresserade av

Ta bort pigmentfläckar
Har du några mörka fläckar på huden som du vill bli av med? Pigmentfläckar kan vara charmiga, men de kan också vara pinsamma och ge dig dåligt självförtroende. I den här artikeln kommer vi att diskutera de bästa metoderna för att ta bort pigmentfläckar. Vi kommer att täcka både huskurer och professionella behandlingar. Så oavsett om du vill ta bort dina pigmentfläckar på naturlig väg eller med hjälp av en professionell klinik ger vi dig våra bästa tips nedan.
August 12, 2022
Forma din käklinje med fillers
Fyllmedel för käklinjen är tillverkade av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i huden. De går till så att injektören injicerar fillers i käken för att ge mer volym och definition. Kan även tillverkas av andra material, bland annat kalciumhydroxylapatit och polymjölksyra.
June 21, 2022
Fillers käklinje före och efter
Har du en svag eller odefinierad käklinje? Om så är fallet kan du överväga att använda fillers för att förstärka dina linjer i ansiktet. Man kan också använda behandlingen för att strama åt slapp hy eller rynkor runt käklinjen.
September 8, 2022
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.