P-Shot

Revolutionerande Behandling för Män på Lounes i Stockholm

På Lounes, beläget i hjärtat av Stockholm på Östermalm, erbjuder vi den banbrytande P-Shot-behandlingen, även känd som Priapus Shot. Denna innovativa terapi är en form av PRP-behandling (Platelet-Rich Plasma) som innebär att man separerar plasman från blodet och injicerar den tillbaka i penis. P-Shot är designad för att främja vävnadsläkning, stimulera cellförnyelse och skapa nya blodkärl, vilket förbättrar blodcirkulationen i penis.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Vad Gör P-Shot Unik?

P-Shot utnyttjar kroppens egna tillväxtfaktorer genom att återanvända patientens egen plasma. Eftersom det är patientens eget blod som används minimeras risken för allergiska reaktioner och andra biverkningar, vilket gör behandlingen helt naturlig och mycket säker.

Fördelar med P-Shot-behandlingen hos Lounes

Förbättrad sexuell funktion: Många män upplever förbättrad erektion och ökad sexuell uthållighet.

Potentiellt penisförstorande effekt: Resultaten varierar, men vissa män rapporterar en ökning av penisstorlek.

Behandling av Peyronies sjukdom: P-Shot kan erbjuda lindring och förbättring för män som lider av detta tillstånd.

Behandlingsprocessen på Lounes

Konsultation: Varje patients behandlingsresa börjar med en personlig konsultation där vi bedömer dina specifika behov och förväntningar.

Behandling: Behandlingen innebär en bloduttagning, varefter plasman isoleras och injiceras tillbaka i penis under lokalbedövning. Processen tar totalt cirka en timme, med själva injektionen som varar i 10–15 minuter.

Uppföljning: Vi rekommenderar en uppföljningsbehandling efter cirka en månad för optimala resultat, och förbättringar brukar märkas efter ungefär tre veckor.

Vanliga Frågor om P-Shot

Välkommen till vår FAQ-sektion där du hittar svar på vanliga frågor.

Vad är P-Shot?

P-Shot använder sig av kroppens egen förmåga att läka och förbättra genom att injicera plateletrik plasma direkt in i penis. Detta stimulerar ny vävnadstillväxt och blodkärlsformation.

Gör P-Shot-behandlingen ont?

Patientens komfort är av yttersta vikt, och vi använder både lokalbedövning och bedövande salva för att minimera obehag under ingreppet.

Hur snabbt efter behandlingen kan jag återuppta sexuell aktivitet?

Normalt sett kan sexuell aktivitet återupptas inom 24–48 timmar efter behandlingen. Mindre svullnad eller blåmärken kan förekomma, men dessa symtom avtar vanligtvis inom några dagar.

Behöver jag mer än en P-Shot-behandling?

En enda behandling kan ge märkbara resultat, men ytterligare behandlingar kan rekommenderas för att bygga på och förstärka effekten.

Vilka är de vanligaste biverkningarna?

De flesta biverkningarna, som lätt rodnad eller svullnad, är milda och tillfälliga.

Slutsats

Om du är intresserad av att veta mer om P-Shot eller behöver hjälp med sexuell funktion, är du välkommen att kontakta Lounes för en konsultation. Vårt team av experter är här för att hjälpa dig att återfå ditt självförtroende och förbättra din sexuella hälsa.

Andra är även intresserade av

Framhäv Dina Kurvor: Allt Du Behöver Veta om Butt Lift-behandlingar med Hyacorp Filler
Drömmen om en fylligare och mer välformad rumpa har lett till ökad efterfrågan på effektiva estetiska procedurer. På Lounès erbjuder vi butt lift-behandlingar med Hyacorp Filler för att förbättra dina kurvor och skapa en harmonisk silhuett. I denna bloggpost kommer vi att utforska allt du behöver veta om denna innovativa procedur.
January 1, 2024
Övervinn Melasma: Ta Steget till en Strålande Hud!
Melasma är ett vanligt hudtillstånd som kan påverka självkänslan negativt. Detta blogginlägg ger en översikt över melasma, dess orsaker och behandlingar, samt hur Lounes Kliniken kan hjälpa dig att hantera och förbättra din hudhälsa. Med rätt information och behandling kan du ta kontroll över ditt utseende och leva ett självsäkert liv.
January 1, 2024
Förståelse av PRP för Hår: En Effektiv Lösning för Hårväxt Introduktion
Håravfall är en vanlig oro som många individer står inför, vilket påverkar självkänsla och förtroende. I jakten på att återfå ett fylligt hår har olika behandlingar uppstått, och en lovande lösning är Platelet-Rich Plasma (PRP)-terapi. I denna bloggpost kommer vi att fördjupa oss i världen av PRP för hår och utforska dess effektivitet för att främja hårväxt.
December 8, 2023
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.