Käklinjer

Skulptera och Förstärka Käklinjen med Fillers på Lounes Kliniken

I takt med att tekniker inom makeup-konturering utvecklas, ökar efterfrågan på väldefinierade käklinjer markant. En skarpt markerad käklinje anses bidra till ett attraktivt utseende och hjälper till att balansera ansiktets proportioner på ett estetiskt tilltalande sätt.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Orsaker till mindre definierade käklinjer:

  • Förlust av volym i kinder och under ögonen leder till att huden tappar sin fasthet och blir slapp.
  • Förflyttning av fett i ansiktet som samlar sig kring munnen kan leda till sura mungipor och så kallade hamsterpåsar.
  • Överaktivitet i ansiktsmusklerna som används när man ler eller skrattar

Behandlingsprocess

Behandlingen inleds med en noggrann konsultation för att förstå dina behov och estetiska mål. Under behandlingen används Hyaluronsyra-fillers för att skulptera käklinjen, vilket skapar en omedelbar uppstramningseffekt av huden i ansiktets nedre del. Fillern stimulerar även hudens egen produktion av hyaluronsyra, vilket ger ett naturligt och diskret lyft.

Viktigt att tänka på efter behandlingen

Efter behandlingen kan du uppleva viss svullnad och rodnad, men dessa symtom lägger sig vanligtvis snabbt. Resultaten är synliga direkt, men optimala resultat uppnås vanligtvis efter en vecka när eventuell svullnad har avtagit.

Fillers för Käklinje

Att använda fillers för att framhäva och definiera käklinjerna är en populär estetisk procedur som erbjuder flera fördelar:

Reducerar synliga ålderstecken

Fillers kan effektivt minska synligheten av nasolabialveck, vilket ger ett yngre och mer levande utseende.

Anpassningsbar behandling

Om du inte är nöjd med resultatet kan behandlingen justeras eller reverseras med ett motmedel.

Långvariga resultat

Vissa fillers, särskilt de som innehåller hyaluronsyra, bidrar till att förbättra hudens kvalitet och elasticitet i behandlingsområdet.

Vem är behandlingen lämplig för?

Denna behandling rekommenderas särskilt för personer med ovala eller smala ansiktsformer. För de med rundare eller fyrkantiga ansiktsformer kan behandling med neurotoxiner vara ett bättre alternativ för att uppnå en mer avsmalnande effekt av ansiktet.

Boka en konsultation

Om du funderar på en käkfillerbehandling, boka gärna en konsultation hos oss på Lounes. Under konsultationen kommer vi att diskutera hur behandlingen går till, svara på dina frågor och bedöma om du är en lämplig kandidat.

Andra är även intresserade av

Framhäv Dina Kurvor: Allt Du Behöver Veta om Butt Lift-behandlingar med Hyacorp Filler
Drömmen om en fylligare och mer välformad rumpa har lett till ökad efterfrågan på effektiva estetiska procedurer. På Lounès erbjuder vi butt lift-behandlingar med Hyacorp Filler för att förbättra dina kurvor och skapa en harmonisk silhuett. I denna bloggpost kommer vi att utforska allt du behöver veta om denna innovativa procedur.
January 1, 2024
Varför får man rynkig hals och hur behandlar man det?
Att få en rynkig hals är en vanlig och naturlig kroppsförändringar som kan uppstå vid åldrande eller solskador. Medans vissa accepterar åldrandet så finns det andra som tycker det är väldigt frustrerande. Nedan kan du läsa om orsakerna till rynkig hals och de olika behandlingsalternativ som finns tillgängliga för dig.
August 23, 2022
Forma din käklinje med fillers
Fyllmedel för käklinjen är tillverkade av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i huden. De går till så att injektören injicerar fillers i käken för att ge mer volym och definition. Kan även tillverkas av andra material, bland annat kalciumhydroxylapatit och polymjölksyra.
June 21, 2022
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.