PRX-T33

Revolutinerande Hudförnyelse Utan Downtime

Hydra Beauty är en härlig ansiktsbehandling som rengör huden på djupet, tömmer porer, tillför mycket fukt, exfolierar, är antiinflammatorisk och stimulerar kollagenproduktionen.  Vi använder oss av 5 steg som innehåller microdermabrasion med 3 olika serum, portömmning och elektroporation.

Dom 3 olika serumen har olika fokusområden vilka är
  • Serum 1 – Minskar talg och renar porer med hjälp av mjölksyra.
  • Serum 2 – Minskar döda hudceller och lugnar akne, utslag och andra hudirritationer med salicylsyra.
  • Serum 3 – Ett anti-inflammatoriskt och återfuktande serum med Portulaca Oleracea extrakt.

Resultatet är en renare och förfinad hud samt mer lyster och glow.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Vad gör PRX-T33 unik?

PRX-T33 skiljer sig från traditionella behandlingar genom sin patenterade formula av TCA (triklorättiksyra), väteperoxid och Kojicsyra. Denna unika sammansättning tränger djupt in i huden för att stimulera fibroblasterna och främja en naturlig kollagenproduktion, utan att skada hudens yttre lager.

Resultatet är en smärtfri behandling som ger omedelbar förbättring av hudens utseende och textur, utan peeling eller lång återhämtningstid.

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ-sektion där du hittar svar på vanliga frågor.

Viktig information till nya kunder

Som ny kund bör du ha utfört en konsultation hos Lounes 48 timmar innan din bokade behandling samt tillåtit hela tidsperioden löpa ut innan påbörjad behandlingen kan utföras. Din konsultation och botox kostnad kan utföras digitalt genom att kontakta oss via info@lounes.se

Att tänka på innan
  • Du ska inte vara gravid eller amma.
  • Undvik att använda magnecyl eller Ipren.
  • Du bör inte ha infektion, feber, herpes eller fysiskt obehag.
  • Du ska inte bada, bada eller träna samma dag.
  • Exfoliera eller massera inte det behandlade området.
  • Inget smink ska användas under de första 5 timmarna.
  • Undvik aktiviteter som kan orsaka rödare hud
Att tänka på efter

När behandlingen är över kan du känna lite smärta efter behandlingen och behandlingsområdet kan svullna.

Området kan kännas lite bedövat och huden kan se lite röd och inflammerad ut. Detta försvinner normalt inom några timmar. Det kommer att ta cirka 3-5 dagar innan du märker att effekten gradvis kommer att dyka upp och gradvis öka på 10-14 dagar. På den 14: e dagen kommer du att se fullständiga resultat. Vi ordnar vanligtvis ett återbesök för dig efter 14 dagar för att förstå situationen och om ytterligare behandling behövs. Det är viktigt att komma ihåg att den terapeutiska effekten som uppnås med hjälp av muskelavslappnande medel inte är permanent. Resultatet kommer att återställas inom 3-6 månader, beroende på livsstil.

Hur effektiv är behandlingen?

Injektionsterapi med muskelavslappnande medel är en enkel behandling. Innan din första påfyllningsbehandling måste du först besöka vår klinik för att träffa din Injektions behanldare för konsultation. Där kommer ditt tillstånd att utvärderas och du får information om behandlingen. En behandling tar cirka 30 minuter och du kan fortsätta dagen som vanligt direkt efter behandlingen. Först genomför vi en utvärdering och konsultation av dina önskemål och preferenser.Du som kund skriver på samtyckesformuläret därefter rengör och desinficera vi injektionsstället. Själva injektionsprocessen är mycket snabb. Resultaten av muskelavslappnande behandling är synliga inom 3-14 dagar efter utförd behandlingen.

Sidoeffekt

Små blåmärken kan dyka upp och uppträda i behandlingsområdet. Biverkningar av muskelavslappnande behandling är mycket sällsynta. Om biverkningar uppstår är de lokala och är alltid kortlivade.

Gör behandlingen ont?

Omedelbart efter behandlingen kan du komma att känna en viss smärta, vara svullen i behandlingsområdet. Det behandlande området kan kännas lite bortdomnat och huden kan se lite röd och irriterad ut. Även detta försvinner inom några timmar. det dröjer ungefär 3 – 5 dagar innan du märker av effekten som kommer smygande och ökar gradvis i 10–14 dagar. Dag 14 ser du slutresultatet. Vanligtvis bokar vi in dig på ett återbesök efter 14 dagar för att se hur det ser ut och om behandlingen behöver kompletteras.Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av Botox inte är permanenta och återgår till det normala tillståndet inom 3-6 månader beroende på livsstil.

Hur går behandlingen till?

Vid din bokade Botox behandling får du träffa din injektionsbehandlare och genomgå en noggrann konsultation om dina önskningar och information om behandlingen. Själva injektionsprocessen går mycket snabbt och efter injektionerna tvättas det behandlade området av. Resultatet av behandlingen syns inom 3-14 dagar.

Andra är även intresserade av

Botox under ögonen
Känner du dig trött och spänd runt ögonen kan botox vara lösningen för dig. Botox främsta syfte är att få en muskelavslappnande effekt och därav behandla rynkor samt linjer runt ögonen. Det man gör är att man injicerar medlet i mycket små doser med en tunn nål för att blockera nervimpulsen och därmed minska rynkorna och muskelsammandragningarna.
June 9, 2022
Varför får man rynkig hals och hur behandlar man det?
Att få en rynkig hals är en vanlig och naturlig kroppsförändringar som kan uppstå vid åldrande eller solskador. Medans vissa accepterar åldrandet så finns det andra som tycker det är väldigt frustrerande. Nedan kan du läsa om orsakerna till rynkig hals och de olika behandlingsalternativ som finns tillgängliga för dig.
August 23, 2022
Förståelse av PRP för Hår: En Effektiv Lösning för Hårväxt Introduktion
Håravfall är en vanlig oro som många individer står inför, vilket påverkar självkänsla och förtroende. I jakten på att återfå ett fylligt hår har olika behandlingar uppstått, och en lovande lösning är Platelet-Rich Plasma (PRP)-terapi. I denna bloggpost kommer vi att fördjupa oss i världen av PRP för hår och utforska dess effektivitet för att främja hårväxt.
December 8, 2023
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.