Cosmelan

Effektiv behandling av melasma och pigmentfläckar på Lounes kliniken

På Lounes kliniken erbjuder vi Cosmelan, en marknadsledande behandling anpassad för att effektivt minska och ofta helt eliminera olika typer av pigmentfläckar, inklusive melasma.

Pigmentfläckar kan variera i form, från enstaka fläckar till mer utbredda områden som solfläckar och melasma. Vårt team på Lounes kliniken specialiserar sig på att anpassa varje Cosmelan behandling till individens unika hudförhållanden, för att erbjuda bästa möjliga resultat.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Vad är Cosmelan?

Cosmelan är en toppmodern behandling designad för att reducera synligheten av melasma och andra typer av pigmentfläckar. Denna behandling är särskilt effektiv eftersom den reducerar hudens melaninproduktion, vilket är den primära orsaken till oönskad pigmentering. Cosmelan är lämplig för alla hudtyper och arbetar både för att minska befintliga pigmenteringar och förebygga nya.

Hur fungerar behandlingen med Cosmelan?

Behandlingen inleds på kliniken där huden först rengörs grundligt. Därefter appliceras en lermask som du bär i 8 till 12 timmar, beroende på hudtyp och rekommendationer från din hudterapeut. Masken avlägsnas sedan hemma enligt instruktioner. Efter detta följer en noggrann hemmabehandlingsrutin, skräddarsydd av din hudterapeut.

Behandla melasma hemma med Cosmelan

För att uppnå och bibehålla resultatet från din Cosmelan behandling är det viktigt att du noggrant följer din hudterapeuts instruktioner för hemmavård. Använd alltid solskydd med hög SPF och undvik direkt solljus under behandlingsperioden. Du kommer att märka att din hud blir ljusare och får en jämnare ton, medan pigmentfläckarna gradvis minskar.

Varför välja Cosmelan från Lounes?

Vår expertis och erfarenhet med Cosmelan gör oss till ett ledande val för dem som vill behandla melasma och andra pigmenteringar. Vi förstår vikten av en individanpassad behandling och garanterar en professionell, säker och effektiv behandlingsupplevelse.

Alternativ till Cosmelan-behandling

Som ett komplement eller alternativ till Cosmelan erbjuder Lounes kliniken PRX T33, en innovativ behandling som effektivt förbättrar hudton och struktur utan de nedtider som förknippas med hårdare behandlingar. PRX T33 är idealisk för de som önskar en mildare, men fortfarande kraftfull behandling, och är speciellt lämplig för att behandla och förbättra hud med pigmentering.

Boka tid för Cosmelan på Lounes

På Lounes kliniken strävar vi efter att ge våra patienter det allra bästa inom hudvård och estetiska behandlingar. Cosmelan och PRX T33 är bara två av de många behandlingar vi erbjuder för att hjälpa dig att uppnå den hud du alltid önskat. Välkommen att kontakta oss för mer information eller boka en tid för en personlig konsultation.

Andra är även intresserade av

Att behandla erektil dysfunktion
Erektil dysfunktion även kallad ED är en oförmåga att få tillräckligt hård erektion för samlag och/eller inte klarar av att behålla erektionen tillräckligt länge. Oförmåga att upprätthålla erektion för tillfredställande sexuell aktivitet. Det drabbar många män nån gång under livet. Så hur kan man behandla detta tillstånd?
February 24, 2023
Ta bort pigmentfläckar
Har du några mörka fläckar på huden som du vill bli av med? Pigmentfläckar kan vara charmiga, men de kan också vara pinsamma och ge dig dåligt självförtroende. I den här artikeln kommer vi att diskutera de bästa metoderna för att ta bort pigmentfläckar. Vi kommer att täcka både huskurer och professionella behandlingar. Så oavsett om du vill ta bort dina pigmentfläckar på naturlig väg eller med hjälp av en professionell klinik ger vi dig våra bästa tips nedan.
August 12, 2022
Fillers i näsan
Fillers i näsan blir allt mer populärt vilket inte är konstigt då det är ansiktets mest centrala del. En näsa ska man vara stolt och nöjd över. Tycker man att sin näsa är för platt, bred eller assymetrisk kan fillers i näsan vara ett bra alternativt för att korrigera så man känner sig stolt. Du kan även göra fillers om du har en knöl eller en sluttande nästipp.
July 7, 2022
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.