Nasolabialveck

Fillers för behandling av Nasolabialveck

Nasolabialveck är de linjer som sträcker sig från sidorna av näsan till mungiporna, vilka blir mer märkbara när man ler och ibland även när ansiktet är avslappnat. På Lounes kliniken i Stockholm erbjuder vi skräddarsydda fillersbehandlingar för att effektivt minska dessa ålderstecken och återställa en ungdomligare hudton.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Orsaker till Nasolabialveck

 • Förlust av volym i kinder och under ögonen, vilket kan få huden att bli slapp och förlora sin fasthet.
 • Förflyttning av fett i ansiktet, som tenderar att samla sig kring munnen och skapa sura mungipor eller så kallade hamsterpåsar.
 • Överaktivitet i ansiktsmusklerna som används när man ler eller skrattar.

Behandlingsprocess

 • Tidsåtgång: En session varar cirka 45 minuter, varav själva ingreppet endast tar ungefär 10 minuter.
 • Bedövning: Behandlingen är smärtfri och ingen bedövning krävs.
 • Skräddarsydd teknik: Vi anpassar behandlingen efter dina individuella behov för att uppnå optimala resultat.

Hur utförs behandlingen?

 • Volymförlust i kinderna: Om vecken beror på volymförlust, börjar vi ofta med att behandla detta område för att lyfta och strama åt huden runt nasolabialvecken.
 • Överaktiva ansiktsmuskler eller förlust av kollagen: Direkt injektion av fillers i själva vecken kan vara effektivt.

När ser man resultat?

Du kan se resultat direkt efter behandlingen, även om viss svullnad kan förekomma. Det optimala resultatet uppnås vanligtvis inom en vecka efter att eventuell svullnad lagt sig.

Hur många behandlingar och hur mycket filler behövs?

Vanligtvis krävs mellan 1 och 2 ml filler för behandling av nasolabialvecken. En behandling kan räcka, men ibland kan ytterligare en session behövas, speciellt om vecken är djupa.

Kostnad för behandling

Kostnaden för att behandla nasolabialvecken med fillers varierar beroende på flera faktorer:

 • Geografiskt läge: Priserna kan vara högre i större städer på grund av högre efterfrågan.
 • Typ av filler: Kostnaden kan variera beroende på vilken typ av filler som används.
 • Erfarenhet och rykte: Erfarna och välrenommerade behandlare kan ha högre priser.
 • Mängden filler: Kostnaden anpassas efter hur mycket filler som behövs för att behandla dina specifika veck.

För en mer exakt kostnadsuppskattning, boka en konsultation hos oss på Lounes kliniken.

Fördelar med Fillers

Reducerar synliga ålderstecken

Fillers kan effektivt minska synligheten av nasolabialveck, vilket ger ett yngre och mer levande utseende.

Anpassningsbar behandling

Om du inte är nöjd med resultatet kan behandlingen justeras eller reverseras med ett motmedel.

Fuktgivande egenskaper

Vissa fillers, särskilt de som innehåller hyaluronsyra, bidrar till att förbättra hudens kvalitet och elasticitet i behandlingsområdet.

Boka tid hos Lounes

Boka tid hos Lounes för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att uttrycka din skönhet genom ett yngre och mer levande utseende. Välkommen!

Andra är även intresserade av

Fillers i näsan
Fillers i näsan blir allt mer populärt vilket inte är konstigt då det är ansiktets mest centrala del. En näsa ska man vara stolt och nöjd över. Tycker man att sin näsa är för platt, bred eller assymetrisk kan fillers i näsan vara ett bra alternativt för att korrigera så man känner sig stolt. Du kan även göra fillers om du har en knöl eller en sluttande nästipp.
July 7, 2022
Fillers käklinje före och efter
Har du en svag eller odefinierad käklinje? Om så är fallet kan du överväga att använda fillers för att förstärka dina linjer i ansiktet. Man kan också använda behandlingen för att strama åt slapp hy eller rynkor runt käklinjen.
September 8, 2022
Olika typer av hudbehandlingar
Hudbehandling är för dig som vill förbättra hudens ton och struktur samt minska rynkorna. Behandlingen är ett bra sätt att hålla huden ung och frisk. Är man inte helt nöjd med sin hud kan en hudbehandling verkligen göra det där lilla extra. Det kan vara att man tycker att man har för mycket akne, rynkor eller känner att sin hud har åldrats och har gett dig ett mer “hängigt” utseende.
July 14, 2022
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.