Buttlift | Stockholm

Rumplyft med fillers, även känd som icke-kirurgiskt Brazilian Butt Lift (BBL), är kosmetiska behandlingar utformade för att öka volymen och formen på dina skinkor utan de risker och återhämtningstid som är förknippade med traditionella kirurgiska ingrepp. Genom att använda avancerade filler-material som HYAcorp erbjuder dessa behandlingar ett säkert, snabbt och effektivt sätt att uppnå en fylligare och rundare bakdel.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Hur Fungerar Rumplyft med Fillers?

Denna procedur involverar strategiska injektioner av dermala fillers i områden på skinkorna som saknar volym eller behöver omformning. Fillers som HYAcorp är designade för att efterlikna kroppens naturliga vävnad, vilket ger ett naturligt utseende på lyftet och förstoringen.

Behandling av Hip Dips med Fillers

Hip dips, även kända som "violin höfter," är indragningar som kan uppstå där höften möter låret. Denna estetiska bekymmer kan framhävas hos vissa, beroende på deras naturliga kroppsstruktur. Med fillers kan man skapa en mer jämn och kurvig silhuett genom att fylla ut dessa indragningar, vilket ger ett mer sammanhängande och estetiskt tilltalande utseende.

Idealiska Kandidater för Rumplyft med Fillers

Individer som letar efter en måttlig förbättring i form och storlek på sina skinkor är idealiska kandidater. Denna behandling är särskilt lämplig för dem som önskar undvika de kirurgiska riskerna och återhämtningstiden som är associerade med en traditionell Brazilian Butt Lift.

Resultat och Hållbarhet

Effekterna av ett rumplyft med fillers kan varar från 18 månader till två år, beroende på vilken typ av fillers som används och individuella faktorer som livsstil och kroppens metabolism. Regelbundna uppföljningar kan underhålla och förbättra de initiala resultaten.

Förberedelse och Eftervård

Innan
  • Undvik mediciner som ökar blödningsrisken.
  • Avstå från alkohol och tandprocedurer några dagar före behandlingen.
Efter
  • Undvik direkt solljus, bastu och tajta kläder omedelbart efter proceduren.
  • Följ klinikens riktlinjer för att minimera risken för blåmärken och svullnad.

Fördelar med att Välja Fillers för Rumplyft

Omedelbara resultat

Se märkbara förbättringar direkt efter din session.

Ingen återhämtningstid

Återgå till dagliga aktiviteter omedelbart.

Låg risk för komplikationer

Jämfört med kirurgiska alternativ bär fillers med sig färre risker och biverkningar.

Anpassningsbar behandling

Justera volymen och formen över tid för att möta dina estetiska mål.

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ-sektion där du hittar svar på vanliga frågor.

Hur säkert är förfarandet?

Rumplyft med fillers anses vara säkra, med minimala risker för biverkningar som tillfälliga blåmärken och svullnad.

Hur lång tid tar behandlingssessionen?

En typisk session varar omkring 60 till 90 minuter, beroende på omfattningen av det behandlade området.

Hur ser återhämtningen ut?

Du kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Undvik dock ansträngande träning och exponering för extrem temperatur de första dagarna.

Kan resultaten återställas om jag inte är nöjd?

Ja, en av fördelarna med HYAcorp och liknande fillers är att de kan lösas upp om resultaten inte motsvarar dina förväntningar.

Vad är HYAcorp för filler?

HYAcorp är en hyaluronsyrafiller för body contouring och är en säker CE-märkt och FDA-märkt filler, som är även godkänd i EU. HYAcorp är en icke permanent kroppsfiller. Det är en medicinsk produkt som är framställd av hyaluronsyra av icke animaliskt ursprung. Fillern har hög renhetsgrad. Partikelstorleken som används i kroppsfillern är större än de för ansiktet vilket gör att gelen är tjockare, lämplig för större områden och mer varaktig.

Välja Lounès Klinik för Ditt Rumplyft med Fillers

På Lounès klinik i Stockholm är vi specialiserade på icke-kirurgiska rumplyft med fillers av högsta kvalitet som HYAcorp. Våra erfarna professionella säkerställer att varje klient får en skräddarsydd behandlingsplan som är i linje med deras estetiska mål.

Andra är även intresserade av

Allt du behöver veta om nasolabialveck
Nasolabialveck är de linjer som löper från näsans hörn till munnen. I denna artikeln kommer vi att diskutera allt du behöver veta om nasolabialveck – Vad som orsakar dem, hur man behandlar dem och mycket mer!‍
July 26, 2022
Ta bort pigmentfläckar
Har du några mörka fläckar på huden som du vill bli av med? Pigmentfläckar kan vara charmiga, men de kan också vara pinsamma och ge dig dåligt självförtroende. I den här artikeln kommer vi att diskutera de bästa metoderna för att ta bort pigmentfläckar. Vi kommer att täcka både huskurer och professionella behandlingar. Så oavsett om du vill ta bort dina pigmentfläckar på naturlig väg eller med hjälp av en professionell klinik ger vi dig våra bästa tips nedan.
August 12, 2022
Fillers käklinje före och efter
Har du en svag eller odefinierad käklinje? Om så är fallet kan du överväga att använda fillers för att förstärka dina linjer i ansiktet. Man kan också använda behandlingen för att strama åt slapp hy eller rynkor runt käklinjen.
September 8, 2022
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.