Effektiv Hårborttagning med Laser på Lounés

Oönskad hårväxt är ett vanligt problem bland kvinnor och män i alla åldrar, påverkat av faktorer såsom hormoner, medicinering och arvsanlag. Traditionella metoder som rakning, vaxning och plockning erbjuder endast kortvariga resultat och kan leda till irritation, ökad hårväxt och kraftigare hårstrån. På Lounés, belägen i det exklusiva området Östermalm i Stockholm, använder vi en avancerad laserteknik som är ledande på marknaden. Vår utrustning är särskilt utvald för att erbjuda snabba, effektiva och långvariga resultat och är unik i sitt slag med endast ett fåtal kliniker i Sverige som använder denna teknologi.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Världsledande Laser för Hårborttagning

Teknik som används: Alexandrite 755nm, Diode 810nm, och Nd:YAG 1064nm. Denna kombination tillåter oss att effektivt behandla alla hudtyper, ljusa som mörka. Vår laser representerar den nya guldstandarden inom hårborttagning och behandlingar för kärl- och hudföryngring.

Tidsåtgång för Laserbehandling

Vår skönhetsbehandling varar från 45 minuter upp till 2 timmar beroende på de områden du väljer att behandla. På Lounés Skönhetssalong strävar vi efter att erbjuda behandlingar som är effektiva och anpassade efter dina behov.

Smärtfri Behandling

På Lounés genomförs varje laserbehandling utan smärta, vilket innebär att ingen bedövning är nödvändig. Vår avancerade teknik säkerställer en behaglig upplevelse utan obehag.

Återgång till Vardagen

Efter avslutad behandling kan du omedelbart återvända till dina dagliga aktiviteter utan att oroa dig för synliga tecken som svullnad eller blåmärken. Våra metoder är utformade för att minimera obehag och återhämtningstid.

Hudkonsultation

Inkluderad i alla våra priser är en grundlig hudkonsultation. Våra experter på Lounés analyserar din hudtyp, hudtjocklek och andra unika egenskaper för att skapa en personlig och effektiv behandlingsplan för hårborttagning.

Hudtypsprofilering och Analys

Vi använder sofistikerade skanningstekniker för att uppnå högsta precision i våra behandlingar. Våra lasrar är betydligt mindre smärtsamma jämfört med andra på marknaden, kräver färre behandlingar och är speciellt effektiva för att eliminera hår i dess tillväxtfas.

Kylsystem

Vår utrustning inkluderar ett kylaggregat som gör behandlingen skonsammare mot din hud, vilket bidrar till en mer behaglig upplevelse under hela sessionen.

Välja Rätt Klinik

Att välja rätt klinik för permanent hårborttagning kan vara en utmaning. Lounés Skönhetssalong är stolta över att vara först i Sverige med att erbjuda en avancerad laser som är skonsam mot huden och levererar långsiktiga resultat, överlägsen andra lasrar på marknaden.

Hårväxt och dess Faser

Hårväxten är påverkad av genetik, ålder, näring och hormoner. Växtcykeln varierar beroende på kroppsområde. På Lounés Skönhetssalong fokuserar vi på att behandla håret i dess anagen fas, då det är mest mottagligt för laserns effekter. Denna fas varierar i längd beroende på kroppsdel, vilket påverkar intervallen och antalet behandlingar som krävs för optimala resultat.

Område% vilande hår (telogen)% växande hår (anagen)Duration telogenDuration anagenFolliklar per cm²Daglig hårväxtTotalt antal folliklarUngefärligt djup på folliklar
Skalp 15% 85%3-4 månader2-6 år 3500,35 mm1 miljon 3-5 mm
Ögonbryn90% 10%3 månader1-2 månader-0,16 mm-2-2,5 mm
Öron85%15%3 månader1-2 månader----

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ-sektion där du hittar svar på vanliga frågor.

Vad innebär en laserbehandling hos oss?

Vid en laserbehandling hos Lounés Skönhetssalong använder vi avancerad laserteknologi för att rikta en intensiv ljusstråle mot oönskat hår. Ljuset omvandlas till värme som effektivt inaktiverar hårsäckarna genom att värma upp dem till en kritisk temperatur på över 70 grader Celsius. Denna process garanterar en långvarig hårborttagning där de behandlade hårstråna naturligt stöts bort från de avaktiverade hårsäckarna över tid.

Hur ofta bör man genomgå laserbehandlingar för optimala resultat?

För bästa möjliga resultat rekommenderas regelbundna behandlingar anpassade efter din individuella hårväxtcykel, vanligtvis mellan 4 till 8 veckor mellan varje session. Denna tidsram möjliggör effektiv behandling av nya hårstrån som träder in i tillväxtfasen.

Är laserbehandlingen effektiv på alla hud- och hårfärger?

Vår state-of-the-art laserteknik är utformad för att vara effektiv över ett brett spektrum av hud- och hårfärger. Den optimala kontrasten uppnås när behandlingsområdet har mörka hårstrån mot ljus hud, men vi har goda resultat även på mörkare hudtoner. För att anpassa behandlingen efter dina specifika förutsättningar erbjuder vi en preliminär konsultation där vi bedömer din lämplighet för behandlingen.

Kan jag fortsätta raka mig mellan behandlings sessionerna?

Under din behandlingsplan hos Lounés är det tillåtet att raka det behandlade området, men det är viktigt att undvika metoder som vaxning eller epilering då dessa metoder kan påverka hårets naturliga tillväxtcykel.

Hur många behandlingar är vanligtvis nödvändiga?

Antalet behandlingar som krävs för att uppnå fullständig och långvarig hårborttagning varierar beroende på individens unika egenskaper såsom hår- och hudtyp samt områdets storlek. Vi på Lounés Skönhetssalong rekommenderar generellt mellan 5 till 8 behandlingar, tack vare vår högeffektiva laserteknik som reducerar antalet sessioner jämfört med konventionella metoder.

Vilka biverkningar kan uppstå?

Laserbehandlingar är säkra när de utförs av vår certifierade personal med lämplig utrustning. Vanligtvis är biverkningarna minimala och kan innefatta tillfällig rodnad eller svullnad i behandlingsområdet.

Vad bör jag tänka på före och efter behandlingen?

Innan din behandling hos Lounés Skönhetssalong bör du undvika solning och hud irriterande produkter på behandlingsområdet. Efter behandlingen är det vanligt med en lätt rodnad, men denna avtar normalt inom några timmar till en dag. Vi rekommenderar att undvika fysisk ansträngning och bad direkt efter behandlingen. Planera att vänta mellan 4 till 8 veckor för nästa behandling och begränsa hårborttagning till rakning under denna period.

Dessa riktlinjer säkerställer att du får den mest effektiva och säkra upplevelsen av laserbehandling i en av Stockholms mest exklusiva stadsdelar.

Laser Hårborttagning

På Lounés Skönhetssalong i Östermalm, Stockholm, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för alla dina behov inom laserbaserad hårborttagning, säkerställande av precision och högsta möjliga komfort.

Andra är även intresserade av

Övervinn Melasma: Ta Steget till en Strålande Hud!
Melasma är ett vanligt hudtillstånd som kan påverka självkänslan negativt. Detta blogginlägg ger en översikt över melasma, dess orsaker och behandlingar, samt hur Lounes Kliniken kan hjälpa dig att hantera och förbättra din hudhälsa. Med rätt information och behandling kan du ta kontroll över ditt utseende och leva ett självsäkert liv.
January 1, 2024
Botox under ögonen
Känner du dig trött och spänd runt ögonen kan botox vara lösningen för dig. Botox främsta syfte är att få en muskelavslappnande effekt och därav behandla rynkor samt linjer runt ögonen. Det man gör är att man injicerar medlet i mycket små doser med en tunn nål för att blockera nervimpulsen och därmed minska rynkorna och muskelsammandragningarna.
June 9, 2022
Forma din käklinje med fillers
Fyllmedel för käklinjen är tillverkade av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i huden. De går till så att injektören injicerar fillers i käken för att ge mer volym och definition. Kan även tillverkas av andra material, bland annat kalciumhydroxylapatit och polymjölksyra.
June 21, 2022
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.