Tandbleking Stockholm

Leendet är en av de första intrycken vi ger till en annan person, därav önskar många om att ha vitare tänder och du kanske är en av dem.

Polus advanced ultra är den senaste och mest populäraste på marknaden just nu. Som världens kraftfullaste halogenlampa för tandblekning ger Polus kliniskt bevisade överlägsna resultat jämfört med de flesta andra plasma- och laser-system.

Behandlingstiden är cirka 60 minuter

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Var stolt över ditt leende, gör en tandblekning.

Lounes vill få dig att vara stolt över ditt leende.
 • Polus advanced ultra
 • Lee, för det är du värd
 • Enkelt och simpelt, boka din tid nu

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ-sektion där du hittar svar på vanliga frågor.

Att tänka på innan
 • Du skall ha friska tänder och god munhälsa
 • Undvik rökning några timmar innan.
 • borsta tänderna innan behandling.
 • Rekommenderar Tandläkarundersökning 1 månad innan.
Att tänka på efter
 • Undvik färgad mat och dryck i tre dygn då blekningsprocessen fortsätter, exempelvis kaffe, te, Coca Cola, soya, tomatsåser, rödbetor, curry, choklad, färgad tandkräm m.m.
 • Undvik även tobak och rödvin.
 • Drick mycket vatten för att snabbt återställa balansen i tänderna.
 • Det är också viktigt att du är noga med din munhygien och borstar tänderna morgon och kväll, använd vit tandkräm och skölj gärna med  0,2% fluorlösning.
Hur många behandlingar behöver jag?

Oftast krävs det endast en behandling men i vissa fall så kan flera behandlingar behövas.

Hur effektiv är behandlingen?

Efter behandlingen kan du ibland uppleva ilningar, men kan försvinner inom ett par dygn. En del kunder  kan uppleva en viss flammighet/färgskiftning eller vita fläckar, men även detta är övergående och försvinner efter ungefär 1-2 veckor. Eventuell flammighet beror på sammansättningen av molekyler i tandbenet. Om detta händer behöver emaljen lite extra tid på sig att bli jämn i färgen efter en tandblekning.

Andra är även intresserade av

Framhäv Dina Kurvor: Allt Du Behöver Veta om Butt Lift-behandlingar med Hyacorp Filler
Drömmen om en fylligare och mer välformad rumpa har lett till ökad efterfrågan på effektiva estetiska procedurer. På Lounès erbjuder vi butt lift-behandlingar med Hyacorp Filler för att förbättra dina kurvor och skapa en harmonisk silhuett. I denna bloggpost kommer vi att utforska allt du behöver veta om denna innovativa procedur.
January 1, 2024
Övervinn Melasma: Ta Steget till en Strålande Hud!
Melasma är ett vanligt hudtillstånd som kan påverka självkänslan negativt. Detta blogginlägg ger en översikt över melasma, dess orsaker och behandlingar, samt hur Lounes Kliniken kan hjälpa dig att hantera och förbättra din hudhälsa. Med rätt information och behandling kan du ta kontroll över ditt utseende och leva ett självsäkert liv.
January 1, 2024
Förståelse av PRP för Hår: En Effektiv Lösning för Hårväxt Introduktion
Håravfall är en vanlig oro som många individer står inför, vilket påverkar självkänsla och förtroende. I jakten på att återfå ett fylligt hår har olika behandlingar uppstått, och en lovande lösning är Platelet-Rich Plasma (PRP)-terapi. I denna bloggpost kommer vi att fördjupa oss i världen av PRP för hår och utforska dess effektivitet för att främja hårväxt.
December 8, 2023
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.