Spraytan Stockholm

Spraytan hos Lounes: Få en Solkysst Hud Året Om!

Drömmer du om en naturlig och jämn solbränna utan att behöva utsätta din hud för skadliga UV-strålar? Hos Lounes Skönhetssalong i Östermalm erbjuder vi spraytan-behandlingar som ger dig en solkysst hud året om, oavsett väder eller säsong.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Ingen Risk För Solskador

Med våra spraytan-behandlingar behöver du inte oroa dig för att skada din hud genom exponering för solens skadliga strålar. Våra toppkvalitativa spraytan-produkter från BRONZA ger dig en vacker och naturlig brun färg utan risken för solskador.

Snabbtorkande och Långvarigt Resultat

Våra spraytan-produkter är snabbtorkande och ger långvariga resultat. Med färgerna Natural Bronze och Deep Bronze får du en solbränna som varar i upp till 6-10 dagar, vilket gör att du kan njuta av en solkysst hud under en längre period.

Säkerhet och Kvalitet

Vi prioriterar din hudhälsa och använder endast veganska och naturliga ingredienser i våra spraytan-produkter. Med BRONZAs högkvalitativa och doftfria formel kan du känna dig trygg och säker under hela behandlingen.

Förberedelser Innan Behandling

Innan din spraytan-behandling är det viktigt att förbereda din hud korrekt för att säkerställa bästa möjliga resultat:

Rengör Din Hud: Skrubba bort döda hudceller dagen före din behandling för att säkerställa en jämn applicering.

Rakning: Raka kroppen dagen innan behandlingen, särskilt de större områdena som benen.

Undvik Produkter: Undvik användning av krämer, deodorant och smink samma dag som behandlingen.

Spraytan av Toppkvalitet

Vi erbjuder spraytan i Östermalm med BRONZAs bästa produkter. Få en naturlig och jämn brun färg utan orangea undertoner med våra doftfria, snabbtorkande och veganska produkter som innehåller endast naturliga ingredienser.

Långvarigt Resultat

Resultatet varar i upp till 6-10 dagar, vilket gör att du kan njuta av en solbränna under en längre period.

Att Tänka På Efter

Efter behandlingen är det viktigt att följa vissa riktlinjer för att bibehålla resultatet:

  • Vänta Med Att Duscha: Vi rekommenderar att du väntar 3-8 timmar innan du duschar för att ge färgen tid att sätta sig ordentligt. Ju längre du väntar, desto mörkare blir färgen.
  • Undvik Fläckar: Undvik att tvätta händerna de första två till fyra timmarna för att undvika fläckar och ojämnheter.

Boka Din Spraytan-Behandling Nu!

Ge din hud det bästa och njut av en solkysst hud utan risker. Kontakta oss på Lounes Skönhetssalong idag för att boka din spraytan-behandling och upplev fördelarna med en naturlig och jämn solbränna året om!

Andra är även intresserade av

Framhäv Dina Kurvor: Allt Du Behöver Veta om Butt Lift-behandlingar med Hyacorp Filler
Drömmen om en fylligare och mer välformad rumpa har lett till ökad efterfrågan på effektiva estetiska procedurer. På Lounès erbjuder vi butt lift-behandlingar med Hyacorp Filler för att förbättra dina kurvor och skapa en harmonisk silhuett. I denna bloggpost kommer vi att utforska allt du behöver veta om denna innovativa procedur.
January 1, 2024
Övervinn Melasma: Ta Steget till en Strålande Hud!
Melasma är ett vanligt hudtillstånd som kan påverka självkänslan negativt. Detta blogginlägg ger en översikt över melasma, dess orsaker och behandlingar, samt hur Lounes Kliniken kan hjälpa dig att hantera och förbättra din hudhälsa. Med rätt information och behandling kan du ta kontroll över ditt utseende och leva ett självsäkert liv.
January 1, 2024
Förståelse av PRP för Hår: En Effektiv Lösning för Hårväxt Introduktion
Håravfall är en vanlig oro som många individer står inför, vilket påverkar självkänsla och förtroende. I jakten på att återfå ett fylligt hår har olika behandlingar uppstått, och en lovande lösning är Platelet-Rich Plasma (PRP)-terapi. I denna bloggpost kommer vi att fördjupa oss i världen av PRP för hår och utforska dess effektivitet för att främja hårväxt.
December 8, 2023
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.