Botox - Stockholm

Botoxbehandling, Botox-Neurotoxin är ett muskelavslappnande medel som injiceras i den simulerade muskeln nedan med en mycket tunn nål. Det är en av de vanligaste behandlingarna för rynkor och fina linjer i världen.

Fina linjer och rynkor uppstår på grund av ansiktsrörelser, ålder etc. resultatet gör att rynkorna och dem fina linjerna Blir mindre märkbara, och de försvinner nästan helt i de flesta behandlingar.

Resultaten efter en botox behandling kan synas efter några dagar men slut resultatet är synliga efter ca två veckor och varar upp till 6 månader.

Behandlingen utförs av legitimerad personal – Stockholm Botox

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Botox i Stockholm

Botox är känt för sin förmåga att inte bara minska synligheten av rynkor utan också förebygga nya från att formas. Dess popularitet i Stockholm kan tillskrivas dess icke-invasiva natur och de snabba, märkbara resultaten det erbjuder.

Botoxtjänster på Lounes Kliniken

På Lounes Kliniken erbjuder vi ett brett spektrum av Botox-behandlingar som är designade för att förnya ditt utseende och öka ditt självförtroende. Oavsett om du vill släta ut rynkor, förhindra åldrandets tecken eller uppnå en mer symmetrisk ansiktsbalans är våra experter här för att vägleda dig.

Botox för olika behandlingsområden

 • Botox för pannan
 • Botox för läppar
 • Botox för käklinjen
 • Botox för kråksparkar
 • Full face Botox
 • Glabella (bekymmersrynkan mellan ögonbrynen)
 • Arm- och handsvettningar
 • Asymmetri
 • Horisontella rynkor/veck i pannan
 • Ögonbrynslyft
 • Mot migrän
 • Tandgnissling/tandpressning
 • Spänningshuvudvärk
 • Käkar (förminskning)
 • Lyft av överläpp
 • Nerdragna mungipor
 • Gummy smile (synligt tandkött)
 • Rynkor på halsen

Hur Fungerar det?

Botulinumtoxin, det aktiva ämnet i Botox, fungerar genom att hämma nervsignaler till ansiktsmusklerna, vilket orsakar en avslappning av dessa muskler. Detta bidrar inte bara till att förebygga framtida rynkbildning utan också till att släta ut redan existerande linjer och veck. Behandlingen utförs snabbt och enkelt med nästan omärkbara tunna nålstick.

Behandlingsplan och prissättning

 • Pris för behandling av tre områden (Botox 3 områden pris): Specifika prisuppgifter kan erhållas direkt från vår klinik eller under din konsultation.
 • Behandlingstid: Varje session varar ca 15-30 minuter beroende på behandlingsområdet.
 • Använd produkt: Vi använder välkända märken som Botox/Vistabel/Dysport för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet.
 • Hållbarhet: Effekten av Botox kan varar omkring 4-6 månader, varefter du kan välja att genomgå en uppföljningsbehandling för att bibehålla önskade effekter.
 • Återgång till arbete: Du kan återgå till dina normala aktiviteter direkt efter procedur utan någon nedtid.

Fördelar med Botox

Reducerar ålderstecken

Botox slätar effektivt ut linjer och rynkor för ett yngre utseende.

Förebyggande vård

Regelbunden Botox kan förhindra att linjer fördjupas, vilket hjälper till att bibehålla ett fräscht utseende.

Minimal återhämtningstid

En av de främsta anledningarna till dess popularitet, Botox kräver ingen återhämtningstid, vilket gör att du kan fortsätta med din dag direkt efter behandlingen.

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ-sektion där du hittar svar på vanliga frågor.

Vad är syftet med att använda muskelavslappnande medel som Botox?

Botox fungerar genom att blockera nervsignaler till musklerna, vilket hjälper till att minska synligheten av linjer och rynkor som orsakas av ansiktsuttryck.

Gör Botox-behandlingen ont?

De flesta tycker att förfarandet är snabbt och relativt smärtfritt, även om individuella upplevelser kan variera.

Hur lång tid tar behandlingen?

Hela processen tar vanligtvis cirka 20 minuter.

Vilket märke av Botox använder ni?

Vi använder branschledande märken som Dysport®, Vistabel och Botox Allergan för att säkerställa optimala resultat.

Vilka är de vanliga biverkningarna?

Mindre blåmärken och svullnad kan förekomma men brukar avta snabbt. Mindre vanliga biverkningar kan inkludera tillfällig droppning av ögonlocket.

Vem bör undvika denna behandling?

Individer med allergier mot botulinumtoxin eller vissa medicinska tillstånd bör konsultera med våra specialister innan behandling.

När kommer jag att se effekterna av Botox?

De initiala effekterna är vanligtvis synliga inom 3-4 dagar, med fullständiga resultat som visar sig inom 10-14 dagar.

Hur länge varar effekten?

Resultaten från en Botox-behandling kan varar från 3 till 6 månader, beroende på individens respons på behandlingen.

Kom igång med din Botox-behandling i Stockholm

För att lära dig mer om hur Botox kan förbättra ditt utseende och för att schemalägga din konsultation, vänligen kontakta LOUNES Kliniken idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig

Andra är även intresserade av

Övervinn Melasma: Ta Steget till en Strålande Hud!
Melasma är ett vanligt hudtillstånd som kan påverka självkänslan negativt. Detta blogginlägg ger en översikt över melasma, dess orsaker och behandlingar, samt hur Lounes Kliniken kan hjälpa dig att hantera och förbättra din hudhälsa. Med rätt information och behandling kan du ta kontroll över ditt utseende och leva ett självsäkert liv.
January 1, 2024
Förståelse av PRP för Hår: En Effektiv Lösning för Hårväxt Introduktion
Håravfall är en vanlig oro som många individer står inför, vilket påverkar självkänsla och förtroende. I jakten på att återfå ett fylligt hår har olika behandlingar uppstått, och en lovande lösning är Platelet-Rich Plasma (PRP)-terapi. I denna bloggpost kommer vi att fördjupa oss i världen av PRP för hår och utforska dess effektivitet för att främja hårväxt.
December 8, 2023
Varför får man rynkig hals och hur behandlar man det?
Att få en rynkig hals är en vanlig och naturlig kroppsförändringar som kan uppstå vid åldrande eller solskador. Medans vissa accepterar åldrandet så finns det andra som tycker det är väldigt frustrerande. Nedan kan du läsa om orsakerna till rynkig hals och de olika behandlingsalternativ som finns tillgängliga för dig.
August 23, 2022
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.