Fillers Haka på Lounes

På Lounes i Stockholm specialiserar vi oss på att förbättra och försköna ansiktsprofiler med hjälp av fillers i hakan. Denna behandling är idealisk för dig som önskar förstärka din ansiktskontur och skapa en mer balanserad och harmonisk profil.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Fillers i Haka: Skapa Harmoni och Balans i Ansiktsprofilen

En väldefinierad haka är en avgörande komponent för en attraktiv ansiktsprofil. Hos unga individer och dem som naturligt har en välformad kontur, ser man ofta en elegant S-formad linje när ansiktet betraktas i halvprofil. En svag eller tillbakadragen haka kan dock skapa en obalans och försvaga denna naturliga kurva, något som ofta är genetiskt betingat.

Hakförstoring med Fillers på Lounes:

På Lounes använder vi avancerade tekniker för att injicera fillers i hakan, vilket kan dramatiskt förbättra din ansiktsprofil. Behandlingen är inte bara för dem som vill förstärka sin hakas profil, utan även för de som har asymmetrier eller en kluven haka. Genom att noggrant skulptera och justera hakan med fillers, kan vi skapa en jämnare och mer definierad haka som kompletterar resten av dina ansiktsdrag.

Så går behandlingen till

Fillers injiceras med hjälp av tunna nålar i de specifika områdena som ska förbättras. Målet är att åstadkomma en harmonisk balans i ansiktets proportioner och en mer framträdande haka. Efter att fillern har applicerats har vi möjlighet att forma och justera behandlingsområdet för att säkerställa ett naturligt och tilltalande resultat.

Varför välja Lounes för din Fillers Haka behandling?

Expertis och precision: Vi på Lounes har djupgående erfarenhet och specialisering i fillersbehandlingar, vilket säkerställer högsta möjliga kvalitet och precision i varje behandling.

Personlig konsultation: Vi tar oss tid att förstå dina önskemål och estetiska mål för att kunna erbjuda en skräddarsydd lösning som passar just ditt ansikte.

Säkerhet och komfort: Vi använder endast godkända och högkvalitativa produkter för att maximera både säkerhet och komfort under och efter behandlingen.

Fördelarna med Fillers för Hakan

Omedelbara resultat

Se märkbara förbättringar direkt efter din session.

Ingen återhämtningstid

Återgå till dagliga aktiviteter omedelbart.

Låg risk för komplikationer

Jämfört med kirurgiska alternativ bär fillers med sig färre risker och biverkningar.

Anpassningsbar behandling

Justera volymen och formen över tid för att möta dina estetiska mål.

Haka fillers på Lounes

Se våra fillers haka före efter bilder på vår hemsida för att få en bättre uppfattning om vad du kan förvänta dig av behandlingen. På Lounes är vi här för att hjälpa dig uppnå den ansiktsprofil du alltid önskat, med naturliga och estetiskt tilltalande resultat. Besök oss i Stockholm och låt oss tillsammans skapa den perfekta balansen i ditt ansikte.

Andra är även intresserade av

Radiesse
Radiesse är ett dermal fyllmedel som man använder för att ge huden mer volym. Det kan användas för att fylla ut rynkor, fylla på läpparna samt förbättra utseendet på ärr. Radiesse tillverkar man av kalciumhydroxylapatit, som är ett ämne som finns naturligt i kroppen.
June 29, 2022
Hur får man bort mörka ringar under ögonen?
Har du mörka ringar under ögonen? Får de dig att se trött och äldre ut än du egentligen är? Om så är fallet, oroa dig inte – du är inte ensam! I den här artikeln kommer vi att diskutera de olika orsakerna till mörka ringar, samt några av de bästa sätten att bli av med dem. Vi kommer också att ge några tips om hur du kan förhindra att de uppstår i framtiden. Så läs vidare för att lära dig mer!
July 21, 2022
Att behandla erektil dysfunktion
Erektil dysfunktion även kallad ED är en oförmåga att få tillräckligt hård erektion för samlag och/eller inte klarar av att behålla erektionen tillräckligt länge. Oförmåga att upprätthålla erektion för tillfredställande sexuell aktivitet. Det drabbar många män nån gång under livet. Så hur kan man behandla detta tillstånd?
February 24, 2023
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.