Microneedling Behandling

Uppnå Spänst och Lyster hos Lounés med Microneedling Behandling

På Lounés Skönhetssalong i Östermalm, Stockholm, erbjuder vi Microneedling, en avancerad behandling perfekt för att adressera hudproblem som acne, acneärr, rynkor, fina linjer, och solskadad hud. Denna metod stimulerar kollagen och elastin, vilket ger en näringrik boost till huden och resulterar i en spänstigare, starkare och jämnare hy full av lyster.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Varför Välja Microneedling hos Lounés?

Microneedling är effektivt för:
 • Ärrvävnad och trött hud
 • Pigmenteringar och acne
 • Linjer, rynkor och solskadad hud

Behandlingsprocess:

Microneedling skapar mikroskopiska kanaler i huden vilket stimulerar cellförnyelse och kollagenproduktion. Behandlingen, som varar 30-60 minuter, kan medföra en starkare rodnad och små blödningar upp till tre dagar.

Antal Behandlingar

För optimala resultat rekommenderas en kur på 3 till 6 behandlingar med ca 4 veckors mellanrum. Uppföljande touch-up behandlingar rekommenderas 1-2 gånger per år.

När nan jag inte behandlas med Microneedling?

Microneedling är inte lämpligt om du:
 • Nyligen använt Roaccutan (isotretinoin)
 • Har öppna sår eller aktiva hudinfektioner på behandlingsområdet

Vid Lounés Skönhetssalong använder vi Dermapen 4, en av de mest avancerade enheterna för Microneedling, för att säkerställa högsta möjliga resultat. Boka din tid nu och upplev hur din hud förvandlas till en jämnare, fylligare och mer lysterfylld version.

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ-sektion där du hittar svar på vanliga frågor.

Att tänka på innan
 • Avstå från brun utan sol veckan före.
 • När du kommer till oss på din bokade behandling, se till att vara osminkad men vi erbjuder sminkborttagning på klinken
Före och Efter Behandlingen
Före Behandlingen:
 • Undvik brun-utan-sol en vecka innan.
 • Kom osminkad till behandlingen.
Efter Behandlingen:
 • Tvätta inte ansiktet första 24 timmarna.
 • Undvik solen och använd SPF 50 de första 72 timmarna.
 • Undvik smink och ansträngande fysisk aktivitet första 72 timmarna.
 • Undvik varma bad och bastu första 24 timmarna.
Att tänka på efter

För att undvika infektion bör du helt avstå från följande:

 • Tvätta inte ditt ansikte under det första 24 timmarna.
 • Sol och UV-strålning, använd solskyddsfaktor SPF 50 första 72 timmarna för att undvika oönskad sidoeffekt med pigmentering, därefter rekommenderas SPF 30 under din hudkräm.
 • Undvik Smink det första 72 timmarna.
 • Hård fysisk träning ska undvikas första dygnet.
 • Undvik Varma bad, jacuzzi eller bastu första 24h
 • Brun utan sol 72 timmar
 • Tatuering
Hur många behandlingar behöver jag?

För bästa resultat rekommenderar vi en kur på 3 till 6 gånger, redan efter första behandlingen upplever många ett märkbart resultat. Varje behandling sker då med ca 4 veckors mellanrum. Efter en avslutad microneedling behandling rekommenderar vi att du gör en touch-up behandling 1-2 gånger per år för att bibehålla det fina resultaten. Du kan självklart även boka en enstaka behandling för uppfräschning och förbättring av lyster.

Hur går en behandling till?

Microneedling är en effektiv behandlingsteknik som använder sig av sterila engångsnålar. nålarna består av rostfritt stål som penetrerar det översta hudlagret upp till ett djup mellan 0,5 mm – 2 mm.Det skapar små mikroskopiska kanaler i huden, därmed penetrerar de aktiva ingredienserna från serumet som slussas ner i huden. Det skapar omedelbart cellförnyelse och stimulerar även produktionen av kollagen. Behandlingen stimulerar elastin- och kollagenproduktionen genom processen. Fina linjer och rynkor minimeras, huden får en ökad lyster och hyperpigmenteringar minskar. det bidrar till en förbättring av hudens struktur och en långsiktig spänstökning.  Behandlingen tar ca 30 -60 minuter, Små blödningar förekommer och en starkare rodnad kan kvarstå i upp till 3 dagar.

När kan jag inte behandlas med microneedling?
 • Om du har använt Roaccutan (isotretinoin) under de senaste 6 månaderna.
 • Om du har öppna sår, skärsår, eller skrubbsår på huden som ska behandlas.
 • Om du har någon form av hudinfektion, herpes eller aktiv acne på området som ska behandlas.

Andra är även intresserade av

Framhäv Dina Kurvor: Allt Du Behöver Veta om Butt Lift-behandlingar med Hyacorp Filler
Drömmen om en fylligare och mer välformad rumpa har lett till ökad efterfrågan på effektiva estetiska procedurer. På Lounès erbjuder vi butt lift-behandlingar med Hyacorp Filler för att förbättra dina kurvor och skapa en harmonisk silhuett. I denna bloggpost kommer vi att utforska allt du behöver veta om denna innovativa procedur.
January 1, 2024
Förståelse av PRP för Hår: En Effektiv Lösning för Hårväxt Introduktion
Håravfall är en vanlig oro som många individer står inför, vilket påverkar självkänsla och förtroende. I jakten på att återfå ett fylligt hår har olika behandlingar uppstått, och en lovande lösning är Platelet-Rich Plasma (PRP)-terapi. I denna bloggpost kommer vi att fördjupa oss i världen av PRP för hår och utforska dess effektivitet för att främja hårväxt.
December 8, 2023
Radiesse
Radiesse är ett dermal fyllmedel som man använder för att ge huden mer volym. Det kan användas för att fylla ut rynkor, fylla på läpparna samt förbättra utseendet på ärr. Radiesse tillverkar man av kalciumhydroxylapatit, som är ett ämne som finns naturligt i kroppen.
June 29, 2022
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.