Fyllmedel - Stockholm

Vi erbjuder varje kund en skräddarsydd behandling i Fillers i Stockholm!

Filler behandling är en fyllnadsinjektionsbehandling baserad på hyaluronsyra som finns i kroppen naturligt. Med fillers kan du öka den förlorade volymen (på grund av åldrande), forma ansiktet eller en del av ansiktsfyllmedel, släta ut rynkor, käklinjefyllmedel, läppfyllare, kindfiller, juvederm filler, näsfyllare, hakfyllmedel, vitalisera huden och tear trough filler Stockholm.

Hyaluronsyrans roll är säker och väldokumenterad, vilket gör denna typ av fyllmedel till det mest använda fyllmedlet. Intresset för fillers är stort. Detta beror på att Behandlingen är enkel, Resultatet blir synligt, Risken är liten och Kostnaden är rimlig.

Behandlingen utförs av legitimerad personal – Fillers Stockholm

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Lounes

Make it sexy, make it safe

Med hjälp av fillers och vår unika teknik kan vi betona läpparnas konturer och skapa en tydligare amorbåge och även korrigera. Alla behandlare hos Lounés är legitimerade sjuksköterskor med flera års utbildning och erfarenhet

Skönhet är något vi ständigt är medvetna om. vi strävar alltid efter den naturliga skönheten. Vi på Lounés använder världsberömda och säkra fyllmedel som Juvéderm, Stylage och Filorga. Beroende på vad du vill uppnå för resultat finns det olika injektionstekniker och områden där du injicerar fillers. Russian Lips volym, Heart Lips, konturfyllmedel och naturliga fyllnadsläppar . Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar. Med service och kvalitét i världsklass får du en läppförstoring som både ger ett vackert, naturligt och långvarigt resultat!

Lokalbedövning erbjöds också på plats. Tid: ca 60 min. På kliniken fyller du i en hälsodeklaration, samtyckespapper, konsultation. Vi tar också en före- och en efterbild efter behandlingen.

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ-sektion där du hittar svar på vanliga frågor.

Viktig information till nya kunder

Som ny kund bör du ha utfört en konsultation hos Lounes 48 timmar innan din bokade behandling samt tillåtit hela tidsperioden löpa ut innan påbörjad behandlingen kan utföras. Din konsultation kan utföras digitalt genom att kontakta oss via info@lounes.se

Vad kan man förvänta sig
 • Omedelbart efter behandlingen kan du komma att känna en viss smärta, vara svullen och eventuellt ha små blåmärken runt behandlingsområdet.
 • Det behandlande området kan kännas lite bortdomnat och huden kan se lite röd och irriterad ut, detta försvinner inom några dagar.
 • Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av icke-permanenta fyllningar precis som namnet antyder inte är permanent. Den ökade vävnadsvolymen kommer att gå tillbaka inom 3-18 dagar beroende  på vilket märke som använts och vilket område som har behandlats.
Att tänka på innan
 • Ej ha infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen.
 • Ej heller kvissla eller finne på injektionsområdet.
 • Ej ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.
 • Ej vara gravid eller amma.
 • Om människan äter magnecyl, Ipren eller liknande Mediciner kan man lättare få blåmärken runt injektionsområdet. Att utföra en fillers behandling tar mycket energi från kroppen så undvik att träna samma kväll.
Att tänka på efter fillers
 • Du skall undvika att röra det behandlade området 6 timmar efter behandlingen.
 • Undvik att utsätta området för intensiv värme eller extrem kyla Tills svullnad och rodnad lagt sig.
 • Undvik bara är mindre än 24 timmar.
 • En påfyllning inom två månader om det är första gången du utför en behandling för att inte behöva börja om början.
 • Ett kostnadsfritt återbesök på ordinarie priser efter två veckor ingår i din behandling med eventuella korrigeringar görs om så behövs.
Om du blir missnöjd
 • Den största risken vid en behandling med fillers är att man är missnöjd med resultatet. Man kanske har fått för mycket, ojämnhet eller klumpar.
 • Om något mot förmodan bli fel går resultatet tillbaka i takt med att produkten bryts ned av själva kroppen.
 • Om man inte kan eller vill vänta på att produkten går bort av sig självt finns det en möjlighet att ta bort fillers med hjälp av Hyalase.
Vad kan du förvänta dig?
 • Omedelbart efter behandlingen kan du komma att känna en viss smärta, vara svullen och ha små blåmärken i behandlingsområdet. Det behandlande området kan kännas lite bortdomnat och huden kan se lite röd och irriterad ut. Även detta försvinner inom några dagar.
 • Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av icke-permanenta fillers precis som namnet antyder inte är permanenta.
 • Den ökade vävnadsvolymen kommer att gå tillbaka inom 3-18 månader beroende på vilken fillerprodukt som använts och i vilket område den lagts.
Hur går behandlingen till?

En injektionsbehandling med fillers är ett enkelt ingrepp. Inför din första fillerbehandling får du först träffa din legitimerade behandlare på vår klinik för en konsultation som även måste ha skett 48H innan din bokade behandling. Det görs en bedömning av dina förutsättningar och du får information om behandlingen. behandling tar ca 30 – 60 minuter och du kan fortsätta din dag som vanligt direkt efter behandlingen. Steg vis går det till på följande sett:

 • först gör vi en Bedömning och konsultation.
 • Du som klient skriver på din samtycke papper.
 • Vi erbjuder lokal-bedövning på plats. I
 • Området som skall behandlas rengörs och desinficeras.
 • Själva injektionsprocessen går mycket snabbt och en behandling bestående av en serie injektioner är ofta över på mindre än 20 minuter.
 • Efter injektionerna tvättas det behandlande området av.
 • Resultaten av en behandling med en vävnadsfiller syns nästan direkt efter behandlingen.

Andra är även intresserade av

Radiesse
Radiesse är ett dermal fyllmedel som man använder för att ge huden mer volym. Det kan användas för att fylla ut rynkor, fylla på läpparna samt förbättra utseendet på ärr. Radiesse tillverkar man av kalciumhydroxylapatit, som är ett ämne som finns naturligt i kroppen.
June 29, 2022
Vad är fillers?
Fillers används ofta för att förbättra utseendet genom volymförändring eller för att minska rynkor i ansiktet. Man injicerar fyllmedlet i områden som behöver förbättras, till exempel kinderna, läpparna och käklinjen. Här får du läsa om vad fillers egentligen är för något, hur en behandling går till och vilka biverkningar som finns.
August 26, 2022
Fillers i näsan
Fillers i näsan blir allt mer populärt vilket inte är konstigt då det är ansiktets mest centrala del. En näsa ska man vara stolt och nöjd över. Tycker man att sin näsa är för platt, bred eller assymetrisk kan fillers i näsan vara ett bra alternativt för att korrigera så man känner sig stolt. Du kan även göra fillers om du har en knöl eller en sluttande nästipp.
July 7, 2022
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.