Profhilo Behandling Stockholm

Profhilo är en hudföryngring med hyaluronsyra som stramar upp huden och motverkar slapphet. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra. Behandlingen stärker och återfuktar huden och har dessutom återuppbyggande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

Eftersom Profhilo är en stabiliserad produkt finns den kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av HA-ämnen.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Profhilo är en hudföryngring med hyaluronsyra som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Den här processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden samt uppstramande/lyftande effekt. Med en behandling av Profhilo ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. Det är vanligast att göra 2 behandlingar med 4 veckors mellanrum.

  • Profhilo är en hudföryngrande process med hyaluronsyra som stramar upp huden och motverkar slapphet. Profhilo har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra. Profhilo stärker, återfuktar och har dessutom återuppbyggande effekt på åldrande hud som börjat tappa sin spänst.

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ-sektion där du hittar svar på vanliga frågor.

När kan man se resultat?

Profhilo finns kvar i huden i ca 28 dagar, under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin. För bästa resultat rekommenderas en till behandling efter 4 veckor, fullt resultat förväntas efter 2-3 månader. Resultatet håller i sig i cirka 6 månader därefter är det dags för en kompletterande behandling.

Andra är även intresserade av

Varför får man rynkig hals och hur behandlar man det?
Att få en rynkig hals är en vanlig och naturlig kroppsförändringar som kan uppstå vid åldrande eller solskador. Medans vissa accepterar åldrandet så finns det andra som tycker det är väldigt frustrerande. Nedan kan du läsa om orsakerna till rynkig hals och de olika behandlingsalternativ som finns tillgängliga för dig.
August 23, 2022
Vad är fillers?
Fillers används ofta för att förbättra utseendet genom volymförändring eller för att minska rynkor i ansiktet. Man injicerar fyllmedlet i områden som behöver förbättras, till exempel kinderna, läpparna och käklinjen. Här får du läsa om vad fillers egentligen är för något, hur en behandling går till och vilka biverkningar som finns.
August 26, 2022
Olika typer av hudbehandlingar
Hudbehandling är för dig som vill förbättra hudens ton och struktur samt minska rynkorna. Behandlingen är ett bra sätt att hålla huden ung och frisk. Är man inte helt nöjd med sin hud kan en hudbehandling verkligen göra det där lilla extra. Det kan vara att man tycker att man har för mycket akne, rynkor eller känner att sin hud har åldrats och har gett dig ett mer “hängigt” utseende.
July 14, 2022
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.