Hydra Beauty Behandling

Laser Hårborttagning

Hydra Beauty är en härlig ansiktsbehandling som rengör huden på djupet, tömmer porer, tillför mycket fukt, exfolierar, är antiinflammatorisk och stimulerar kollagenproduktionen.  Vi använder oss av 5 steg som innehåller microdermabrasion med 3 olika serum, portömmning och elektroporation.

Dom 3 olika serumen har olika fokusområden vilka är

  • Serum 1 – Minskar talg och renar porer med hjälp av mjölksyra.
  • Serum 2 – Minskar döda hudceller och lugnar akne, utslag och andra hudirritationer med salicylsyra.
  • Serum 3 – Ett anti-inflammatoriskt och återfuktande serum med Portulaca Oleracea extrakt.

Resultatet är en renare och förfinad hud samt mer lyster och glow.

Så här går det till vid en behandling.

1

Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik.

2

Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar dig.

3

Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig.

4

Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

Vad din hy förtjänar

Alla kan behandlas med Hydra Beauty då det anses som en djuprengöring av huden.

  • Rengör huden på djupet
  • Tömmer porer
  • Är antiinflammatorisk och stimulerar kollagenproduktionen.
  • Vi använder oss av 5 steg som innehåller microdermabrasion med 3 olika serum, portömmning och elektroporation

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ-sektion där du hittar svar på vanliga frågor.

Att tänka på innan

När du kommer till oss på din bokade behandling, se till att vara osminkad med rengjord hy.

Att tänka på efter

Tvätta inte ansiktet på fyra timmar då detta gör att serumet kommer tvättas bort och förlorar sin effekt

Hur många behandlingar behöver jag?

Vi rekommenderar att man gör behandlingen en till två gånger per månad.

Hur går behandlingen till?

Vi börjar först med microdermabrasion där vi exfolierar bort döda hudceller och orenheter med vakuum. Hydra Beauty arbetar med tre olika typer av diamanthuvuden anpassade för olika behandlingsområden och hudtyper. Nästa steg kallas infusion. Under detta steg använder vi oss av tre olika serum där serumen slussas in vid kontakt med huden och ger näring på djupet, samtidigt som vakuum minskar orenheter och pormaskar. När vi har arbetat in serumen i huden går vi vidare med elektroreparation. Skön effektiv behandling för huduppstramning, ökad spänst och lyster. Elektroreparationen värmer upp och stimulerar kollagenet i huden och gör samtidigt att serumet absorberas väldigt effektivt och huden får näring på djupet. Hydra Beauty arbetar med tre olika typer av LED ljus, rött, blått och lila, vilket skapar en inflammationshämmande verkan samt hudföryngrande effekt.

När kan jag inte behandlas med Hydra Beauty?

Alla kan behandlas med Hydra Beauty då det anses som en djuprengöring av huden. Dock är det bra att berätta för din behandlare om du är allergisk eller känslig så man kan anpassa behandlingen efter hudtypen.

Andra är även intresserade av

Förståelse av PRP för Hår: En Effektiv Lösning för Hårväxt Introduktion
Håravfall är en vanlig oro som många individer står inför, vilket påverkar självkänsla och förtroende. I jakten på att återfå ett fylligt hår har olika behandlingar uppstått, och en lovande lösning är Platelet-Rich Plasma (PRP)-terapi. I denna bloggpost kommer vi att fördjupa oss i världen av PRP för hår och utforska dess effektivitet för att främja hårväxt.
December 8, 2023
Ta bort pigmentfläckar
Har du några mörka fläckar på huden som du vill bli av med? Pigmentfläckar kan vara charmiga, men de kan också vara pinsamma och ge dig dåligt självförtroende. I den här artikeln kommer vi att diskutera de bästa metoderna för att ta bort pigmentfläckar. Vi kommer att täcka både huskurer och professionella behandlingar. Så oavsett om du vill ta bort dina pigmentfläckar på naturlig väg eller med hjälp av en professionell klinik ger vi dig våra bästa tips nedan.
August 12, 2022
Allt du behöver veta om nasolabialveck
Nasolabialveck är de linjer som löper från näsans hörn till munnen. I denna artikeln kommer vi att diskutera allt du behöver veta om nasolabialveck – Vad som orsakar dem, hur man behandlar dem och mycket mer!‍
July 26, 2022
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.