Fillers käklinje före och efter

September 8, 2022
5 min read
Dela

Har du en svag eller odefinierad käklinje? Om så är fallet kan du överväga att använda fillers för att förstärka dina linjer i ansiktet. Man kan också använda behandlingen för att strama åt slapp hy eller rynkor runt käklinjen. Dessutom kan fillers också hjälpa till att förbättra den övergripande symmetrin på ansikte. Om du har en svag eller odefinierad käklinje kan fyllmedel hjälpa dig att få den definition du önskar. Här kan du läsa mer om fördelarna med fillers i käklinjen och hur behandlingen kan hjälpa dig att uppnå tydligare linjer längs käken. Vi kommer också att tala om de risker och biverkningar som är förknippade med denna typ av behandling. Så om du är intresserad av att lära dig mer om fillers för käklinjen kan du fortsätta läsa!

Före och efter behandling

En av de vanligaste frågorna bland patienterna är hur käklinjen kommer att se ut före och efter behandlingen. För att hjälpa dig att få en uppfattning har vi tagit fram en före- och efterbild på en patient som fyllt käken med 2 ml fillers av Lounés skönhetsklinik. Som du kan se är det en betydande skillnad i käklinjens utseende efter behandlingen. Resultaten är omedelbara och kan hålla i upp till två år. Det finns inga krav på vila eller rehabilitering i samband med denna behandling, vilket innebär att du kan återuppta dina normala aktiviteter omedelbart efter ingreppet.

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.