Fillers i näsan

July 7, 2022
5 min read
Dela

Fillers i näsan blir allt mer populärt vilket inte är konstigt då det är ansiktets mest centrala del. En näsa ska man vara stolt och nöjd över. Tycker man att sin näsa är för platt, bred eller assymetrisk kan fillers i näsan vara ett bra alternativt för att korrigera så man känner sig stolt. Du kan även göra fillers om du har en knöl eller en sluttande nästipp.  Fillers kan tillverkas av olika material, bland annat kollagen, hyaluronsyra och fett. Fillers injiceras innanför huden och ovanför näsbenet med hjälp av en nål eller en spruta och du får omedelbar effekt. Däremot uppkommer det en viss viss svullnad efter behandlingen. Bäst resultat kommer du förmodligen att kunna se ca 1-2 veckor efter behandlingen då svullnaden har behöver lägga sig. Resultatet varar mellan ca 6-12 månader. Ska man bibehålla önskat resultat så behöver man göra återkommande behandlingar, ca 1gång/år.

Fördelar med fillers i näsan

  • Ger resultat som är både omedelbara och långvariga.
  • Ger hela ansiktet ett snyggt och proportionerligt utseende.
  • Används för att korrigera asymmetri i näsan, vilket ger ett mer balanserat utseende.
  • Det är en icke-kirurgisk metod

Finns de några nackdelar?

Några vanliga biverkningar av fillers i näsan är blåmärken, svullnad och smärta vid injektionsstället. Fillers i näsan anses i allmänhet vara säkra och effektiva, men du bör prata med din läkare om potentiella risker och komplikationer innan du genomgår behandlingen.

Våra råd innan behandling

Fillers i näsan kan ge dig fantastiska resultat, men det är viktigt att vara medveten om potentiella biverkningar innan du genomgår behandlingen. Oftast räcker de med endast en behandling för att få det resultatet man önskar, men ibland krävs de en “touch up” efter några veckor eller månader för att fixa till så det blir perfekt. Däremot får du alltid en kostnadsfri konsultation innan behandlingen för att berätta hur de går till samt höra dina önskemål.

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.